- This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
10/02/2009 בשעה 7:59 #81999
אלמוני
לא פעילאני חייבת לקבל את עצתכן במשהו ככה:
אני עכשיו בדיאטה ואני לא גרה לבד יש לי את הבת המדהימה שלי יובל ויש לי את בן הזוג,מצד אחד כרגע אני לא יכולה לראות את כל הפינוקים המתוקים או מלוחים שבן הזוג שלי שלי קונה לילדה
ומצד שני הם נורא רזים וזה לא פייר שאני אמנע מהם לאכול מה שהם רוצים ולחכניס להם מוצרים דיאטטים הביתה למרות שהבן זוג שלי מפרגן מאוד וקונה לי מצרכים משלי קשה לי עם זה אני לא רוצה לשקר לעצמי ולומר שזה לא מפריע זה כן מםריע לי אז מה עושים בנות יקרות אשמח לשמוע עצות תודה אוהבת את כל בנות הפורום סימה.11/04/2019 בשעה 17:55 #82000אלמוני
לא פעילהמדריכה שלנו הציעה לנו לא לקנות בכמויות. כל חטיף שהילדה אוהבת תקני לה בכמות קטנה, אחד הכי טוב.הרי לא תיקחי לה מהפה,נכון? זה אנחנו עושים רק אם יש סטוק של ממתקים.
זו נראית לי עצה טובה.11/04/2019 בשעה 17:55 #82001אלמוני
לא פעיללי יש 3 ילדים (שיהיו בריאים) ובעל מקסים ותומך, אבל רק אני עושה דיאטה.
הצלחתי להכניס קצת משמעת וסדר בעניין האוכל, אבל לא כל השטח “נקי” ו”סטרילי” עבורי.
אני למדתי להתמודד.
זה קשה אבל אפשרי.
אפשר לקנות קצת כל פעם, ולא לעשות סטוקים במזווה.
למלא את הבית בדברים בריאים, כך כולם יוצאים נשכרים, גם הילדים וגם אני.
ואפשר לשים את “הדברים האסורים” במגירה מסויימת, ורק בה, כך שהאוכל המפתה לא יקרוץ לך כל הזמן.11/04/2019 בשעה 17:55 #82002אלמוני
לא פעילהיי סימה..
לא קל מה שאת מתארת וליבי איתך…כמעט לכולנו יש בבית “ידידים לא רצויים”, אני באופן אישי לא חושבת עליהם ולא מסתכלת לכיוונם..בדיוק כפי שאיני מסתכלת על נעלים יקרות או על מכונית מאוד יקרה…זה עוזר לי..:) כמו גם, אני מכינה לעצמי ממתקים משלי(נשנושי גזר, גמבה, מלפפון..
בהצלחה11/04/2019 בשעה 17:55 #82003אלמוני
לא פעילאין מה לעשות אנחנו נמצאות בתהליך של למידה
לאורח חיים בריא ונכון . אז מתוך נסיון
גם לי יש 5 נכדים שיהיו בריאים ומבקרים אצלי
הרבה ולמדתי שזה רק עבורם כשהם באים.
וסימה נכון שאת רוצה להיות חתיכה גם עבור בן זוגך
וגם אמא יותר פעילה עבור הקטנה מפה תצאי בידיעה,
שזה עבורם כי הם זקוקים או רוציםאת זה ולך יש
את המאכלים שלך.
בהצלחה מציפי11/04/2019 בשעה 17:55 #82004אלמוני
לא פעילאני נמצאת בבית עם 3 אחים קטנים ורזים ובית מלא באנשים…אין מצב שאין אצלנו אנשים וכמובן שזה תמיד מלווה בעוגות עוגיות חטיפים לאחים שלי פיצוחים וכו'…ופשוט צריך ללמוד לחיות איתם…תחביאי אותם בארון שלא נגיש כ”כ כדי שלא יקראו לך כל הזמן ועם הזמן תראי שתלמדי להגיד להם לא..
11/04/2019 בשעה 17:55 #82005אלמוני
לא פעילסימה היי,
גם לי בבית יש בעל רזה וילדים רזים (3 שיהיו בריאים)יש חטיפים שוקולדים כל הזמן יש עוגיות ביתיות ועוגות שאני מכינה תמיד יש אורחים…..אבל אני לא נוגעת בכלום כי אני יודעת שזה לא שווה הסיפוק יהיה בדיוק לכמה שניות ואח”כ יתחילו רגשות האשמה וה”באסה” על “החטא” ותתחיל שרשרת של טעימות ולא יהיו ירידות במשקל או אפילו עליות , בקיצור כמו שאיה אומרת צריך לשים הכל על המאזניים ולחשוב אם זה שווה את זה ואיפה אנחנו רוצות להיות??!!…
בהצלחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.