חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אהלן,
    הייתי בתכנית של חלי במשך כשנה שלמה (לאחר שילדתי את בנותיי נותרתי עם עודף משקל רב) ואכן ירדתי 15 ק”ג. הגעתי למשקל של 63 ק”ג- ונראיתי בסדר גמור במשקל הזה וסחפתי המון מחמאות!
    אבל לצערי, לאחר שנה, מאסתי בתכנית והחלטתי לשמור בעצמי, להשתמש בבסיס של הדיאטה של חלי עם פעם ב… נשנוש מתוק בשבת חוץ ממותרת וכו'… הבנתן לאן זה מובל :לאאכפת:
    בקיצור ולעניין, אני כבר כשנה בהפסקה מהדיאטה של חלי. עליתי 4 ק”ג שמורגשים עלי היטב. אני ממש מתבאסת. יש לי 7 ק”ג לרדת – 60 קילו זה היעד שלי. אני זוכרת את ההרגשה הטובה שהייתה לי מנטלית ופיסית בשנה שעשיתי את התכנית, אבל זה דורש המון המון התמדה, סדר בארוחות, כח רצון מטורף ואין לי את זה עכשיו!! אבל ברור לי שכשיש שליטה עם האוכל ועל הגוף יש שליטה מלאה על החיים באופן כללי- ואצלי שניהם בהתרופפות עכשיו בגלל כל מיני סיבות אישיות.
    איך חוזרים לשגרה הטובה של חלי?? (אגב, עשיתי את התפריט בעצמי ללא קבוצה).

אלמוני
    לא פעיל

הי מעיין, קודם כל שאפו גדול על הירידה של 15 קילו!! אם עשית את זה פעם אחת, בטח תוכלי לעשות את זה שוב! עדיין נשאר לך בכיס 11 קילו שירדת.
    מאוד מבינה אותך, גם אני בעבר ירדתי 17 ( עם דיאטן בקופת חולים), ואחרי כמה שנים עליתי 27!!!!!! לא עצרתי בזמן. הגעתי למצב קטסטרופה, גם מבחינה אסטתית וגם בריאותית. הרגשתי נורא , מאז אני בירידות ועליות של 4-9 קילו . עולה בחורף מנסה להוריד לפני הקיץ.
    ואז לפני שנה החלטתי לעשות שינוי. אבל שינוי אמיתית- לשנות אורך החיים שלי מאז ולתמיד.
    נכנסתי לקבוצה של חלי ממן. ראיתי שזה עובד , הקבוצה תומכת המון , המנחה המקסימה שלי כל שבוע מחדש נותנת לנו את הדרייב וכח להמשיך. בטוחה שאם הייתי לבד, הייתי נשברת מזמן. עברה שנה ,אני עדיין לא בשמירה , נשאר לי 3 קילו. אך אני מלאת רצון להמשיך , להכין דברים חדשים, להשקיע בארוחות. לא מתכוונת לעזוב את הקבוצה גם אחרי השמירה.
    לדעתי זה בדיוק מה שאת צריכה: עזרה, תמיכה , טיפים, מתכונים חדשים , גיוון בארוחות.
    אין כמו קבוצה תומכת.
    מאוד ממליצה לך להירשם לקבוצה הקרובה לבית שלך , למצוא לעצמך זמן של פעם שבוע להגיע לשם ולקבל את הכוחות!!!
    כמובן שגם כאן בפורום תקבלי עזרה מהבנות , אך לדעתי במצב שלך זה כבר לא מספיק
    שיהיה לך חג שמח !!!! עם המיון חיוכים אמונה !!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מה האופציה השנייה? לא לשמור? להמשיך לעלות..
    דווקא אני חושבת שלעשות לעצמך סדר באכילה יכול גם לעזור לעשות סדר בדברים אחרים..
    זה כמו אפקט הפרפר.. מאוד משפיע..

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות