גם אני לא יודעת כמה קלוריות, אבל זה טעים פחד.
למעט שמן במחבת מקצצים המון בצל ופלפל אדום חתוכים קטן, כשמתחיל להזהיב, להוסיף קופסא של פטריות מסוננת היטב מהמים. לאדות עד שאין נוזלים יותר. להוסיף רק מלח שלא יתקלקל הטעם הנהדר.
נהדר לארוחת ערב וגם לאמצע היום. לדעתי אפשר גם בלי שמן ואז זה בכלל לא מוגבל.
עוד מתכון של מיכלי לערבי סתיו קרירים. להרתיח כוס חלב ובתוכה אגס אחד חתוך לרבעים, עד שהאגס מתרכך לגמרי. אפשר להוסיף שקית ממתיק. אפשר גם בלי, האגס מאוד מתוק. נהדר, ממלא, ומנחם חשקים.