חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חזרתי לדיאטה כמעט אחרי שנתיים.
    אני כבר שבוע בתהליך….
    יש לי 8 קג להגיע ליעד וממש קשה לי כי אני לא חורגת בפירור!
    סתם לדוגמא, היום היתה יומולדת לחמי והיו מלאאא עוגות ממש טעימות ואני חולת עוגות. אבל וואלה לא רציתי לבזבז את המותרת כבר ביום ראשון ולא על עוגה. אז פשוט צפיתי בכולם אוכלים ומהנים ומה זה התבאסתי. אני כאילו מרגישה הרבה פעמים בעונש ושואלת את עצמי למה אני צריכה להגיע למצב שאני עושה את הדיאטה הזאת? למה אני לא יכולה לשלוט בכמויות ובסוג האוכל אם לא מכתיבים לי?
    ממש מתסכל :מבולבל:

אלמוני
    לא פעיל

ולפני שאת מתרגזת מהתשובה, אני רק מנסה לומר- תזכרי תמיד שאת לא חייבת לעשות את הדיאטה הזו! תכלס, את יכולה להמשיך לאכול איך שאכלת בהפסקה. אף אחד לא מכריח אותך. אם את לא רוצה את יכולה להפסיק ולאכול מה שבא לך…

אבל ככה אנחנו..מהמון סיבות שהן לא על פני השטח וכנראה קשורות לדברים יותר עמוקים ומוקדמים בחיים שלנו. צריכים ללמוד מה הכמויות, צריכים ארגז כלים לשלוט באכילה כדי לאכול במידה שטובה לגוף שלנו.
    וככה זה עובד לנו…
    אני מבינה אותך ממש אבל תזכרי שאת ממש לא לבד ושאת בוחרת להיות ווינרית, להתאמץ ולהנות מהחיים במקום להשאר במקום ולסבול. אל תוותרי, מגיע לך!!! :אוהב:

בטוחה שיש רזים שאומנם לא עולים במשקל מהאוכל אבל סובלים מחוסר השליטה או פחות בריאים מאיתנו על אף המשקל התקין. אז תשמחי על המתנה הזו שמאלצת אותך לשמור על הבריאות שלך.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות