חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בנות תאכלו ירקות והמון באמת כמה שזה חשוב, אני לא הייתי מצליחה לרדת בלי הירקות, בכל הצורות והגוונים, הם סמוכים לכל אבל כל ארוחה שלי!!!
    והינה ההוכחה לכך אתמול קצת התעצלתי אז אכלתי צהריים בלי ירקות בכלל (מה שאף פעם לא קרה לי), מה אני יגיד לכן כיאילו לא אכלתי כלום מצאתי את עצמי במקום להוציא צלחת טובה של ירקות מבושלים+סלטי ירקות למינהם ,רק מוסיפה עוד ועוד קוסקוס(הוא פשוט היה כבר על השיש חם וטרי), עד שעצרתי את עצמי (בערב פיציתי בהליכה משובחת וכמובן שהיום יום חדש), מה שאני מנסה להגיד שזה לא קלישאה יש להם תפקיד חשוב מאוד, בעייני קיימים שני סוגי סנדוויצ'ים השמח והעצוב ,נתחיל בעצוב סנדוויץ עם גבינה ו.. זהו! כמה יבש דל ודק והכי חשוב אין מצב לשבוע ממנו או סנדוויץ' שמח שמלא בהפתעות :גבינה +חסה + עגבנייה+מלפפון+תירס גמדי וכל זה כפול 2 כן הוא יוצא גדול ולא נוח לאחיזה אבל הוא משביע וזה הכי חשוב , זה אצלי סנדוויץ! עולם ומלואו , כל ביס זה ביס!
    בנות אחרי אתמול הבנתי שאין מקום להתעצל אז כבוד לירקות וסורי על החפירות 🙂 ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!

אלמוני
    לא פעיל

רוב הארוחות שלי מבוססות על כריכים אז מה שאני עושה, מאחר ומותר 2 פרוסות לחם בלבד וכריך אחד לא משביע אני שמה את הגבינה/פסטרמה או משהו אחר אח”כ עגבניה, מלפפון חמוץ ואיזה ירק שרוצים והשיטה שלי-במקום לסגור את הכריך עם פרוסת לחם אני סוגרת עם עלי חסה וכך יוצא סנדוויץ' נוח יחסית לאחיזה, לא מתפרק ולא מלכלך! (והכי חשוב יוצא 2 סנדוויצ'ים ולא אחד..)

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות