חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני צריכה עצה.. לצערי מסיבות כלכליות נבצר ממני להשתתף בקבוצה ואני עושה את התוכנית לבד..
    בעבר עשיתי המון דיאטות כאסח והרעבות (אני רווקה בת 25) שהתוצאה שלהן ברורה וידועה למזלי עליתי בכל פעם את המשקל חזרה ולא יותר מכך.. אני כבר שישה שבועות בתוכנית וירדתי רק 3 קילו זה הגיוני?
    האם זה סביר?אני עושה את התוכנית פרפקט ממש תפריט “מדוגם” מקפידה על כמויות וספורט ומאוד נהנת מהתהליך אבל ציפתי לתוצאות יותר מרשימות..
    מה אתן אומרות האם זה בגלל העבר שלי בדיאטות ?
    יש משהי שגם בהתחלה הגוף שלה התקשה לשחרר את העודפים?
    יש לכן עצה בשבילי?

תודה

אלמוני
    לא פעיל

אני זקוקה לעצה :עצוב:
    ממש קשה לי..אני מרגישה נפוחה ושכל העבודה הקשה שאני עושה לא עומדת במבחן התוצאה!

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל אני רוצה להתחיל בלהגיד לך כל הכבוד אחד ענק. קשה לערוך תכנית באופן מושלם על אחת כמה וכמה כאשר עושים זאת לבד. שלושה קילו לא הולכים ברגל, עבדת קשה בשביל זה ואת צריכה להיות גאה בעצמך, על הדרך שעשית ועל השינוי שערכת בחייך.
    הירידה בתכנית איננה חדה כיוון שאת לא עושה דיאטת כאסח, את אוכלת ונהנת אך עם זאת גם יורדת. אומנם לאט, אבל בטוח.
    אני מתארת לעצמי שלעבר של התעללות בגוף יש השפעה על אופן הירידה. עצתי היא שלא תתעסקי באיך העבר משפיע על התהליך המדהים שאת עושה כרגע. תשאירי את העבר מאחורייך ותתמקדי באורח החיים הבריא שאימצת לעצמך. אין לי ספק שההתמדה תניב תוצאות.
    אני מאחלת לך המון בהצלחה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

תהיי חזקה, ותשתפי פה 🙂 אנחנו כאן כדי לתמוך.

בכל מקרה, הממוצע הוא 1/2 קילו לשבוע ואת בדיוק שם, אז את ממש לא צריכה לדאוג. תיצמדי לתכנית ותראי איך המשקל שלך נעלם 🙂 אני כן ממליצה אם תהיה לך הזדמנות כלכלית להצטרף לקבוצה, גם אם לחודש. זה מאוד מחזק בעיניי. אבל גם פה בפורום לא חסר עוצמות חיוביות 🙂

ברוכה הבאה! ובהצלחה! :מאושר:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות