חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ערב טוב לכולן 🙂 הסופשבוע הזה כפי שחלקכן קראתן בהודעות שלי לא היה משהו…זה התחיל מעוגת הגבינה שנפלתי עליה ביום שישי והובילה לנפילות אחרות. היום, בשבת, התארחתי אצל הוריי שלא הייתי אצלם כחודש וגם ההורים של בן זוגי היו אצלנו ואכלתי לא בתוכנית. עוגה ביתית, צ'יפס, עוף, שוקולד ועוד דברים טובים…
    אין לי את הרגשת הנצחון הזו הפעם וזה חסר לי מאוד…
    השבוע התחייבתי לעשות הליכה 5 פעמים וסופ”ש מנוחה.
    בפועל אתמול אכן נחתי אבל היום עשיתי 2 הליכות של חצי שעה כ”פיצוי” על החגיגות…לפחות זה עושה לי קצת טוב על הנשמה.
    לא רציתי לסגור את היום מבלי להתוודות ולהוריד לי מהלב את רגשות האשם כך שהחלטתי לחלוק אתכן גם את הכשלונות, לא רק נצחונות.
    כמובן שהפקתי גם לקחים מהשבוע ומהסופשבוע בפרט. למשל לשמור מנה מותרת לסופ”ש ולא לאכול מיד ביום השקילה כי לפעמים במשך השבוע יש יציאות לא צפויות והזמנות…
    לא להכין עוגות, חד וחלק, גם לא של חלי. הן טעימות מדי ואני לא יכולה להרגע כשיש לי עוגה במקרר. אני מרגישה שהיא מחכה לי…
    ביום שלישי אני נשקלת, סך הכל עוד יומיים ואני לא אופטימית. רוב הסיכויים שאני אעלה במשקל אבל לוקחת את זה יחסית בקלות…איזו ברירה כבר יש לי? מחר אמשיך בכל הכוח ערוכה ומוכנה לקבל את השבוע החדש עם חברים במקרר ולקחים.
    שיהיה לכולן שבוע טוב, בתוכנית עם ירידות יפות!
    אוהבת אתכן מכל הלב,
    דנה

אלמוני
    לא פעיל

אבל אל תשכחי ללמוד את הלקח !!!
    מחר יום חדש יקירה…

אלמוני
    לא פעיל

הי,
    סוף סוף נגמר סוף השבוע ובשבילי – בתחושת ניצחון. אומנם אתמול בלילה מעדתי אך קמתי והמשכתי הלאה. היום התארכתי, כמו גדולה – לקחתי בקבוק פפסי מקס, הגעתי לארוחה, מילאתי את הצלחת בסלט ולאחר מכן מזגתי את המנה לצלחת – זהו. שתיתי ושתיתי. בסיום הארוחה שטפתי כלים. כשהוגש הקינוח – הוצאתי את הלחם קל מהתיק, ריבה דיאט ופרי – ואכלתי את שלי. כשחזרתי הביתה היה לי כוח להכין את ארוחת הערב, בלי ליפול ועכשיו אלך להכין את ארוחת הלילה. סוף סוף עברתי את שישי שבת ודי בהצלחה. אני יודעת שאפשר ובזכותכן – שישי השבת הזה עברו בהצלחה.
    תודה.

אלמוני
    לא פעיל

דנה היקרה,
    בתחילה חשבתי להוציא את כל המתוק והעוגות מהבית, אבל אחרי שחשבתי על זה די הרבה,החלטתי שלא. אני צריכה להתמודד עם זה. אנחנו נשים בוגרות, נכון שזה מאוד קשה,אבל כמו שאהובה אהובה אומרת “קשה יש רק בלחם” – צריך להתגבר על הרצון לשאוב.אני מכינה את עוגת הגבינה של חלי + תותים וג'ל מרמולייט למעלה ומחכה לארוחת הלילה כדי לאכול.
    בהצלחה בהמשך.

אלמוני
    לא פעיל

מאחלת לך שהשבוע שמתחיל מחר יהיה קל יותר
    שבוע טוב

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות