היי
אז קודם כל באמת תודה על כל האיחולים והברכות. יום הולדתי ה-37 החל עם מסאז כיפי בחדרי המלח טיול בחנויות אבל עדיין לא קניתי לי כלום מכיון שאני מחכה לסגור מידה( וגם כי קניתי מלא בגדים בערך כל הזמן …חחח :שמח1: ) אבל אחותי ואמא שלי החליטו שהיום מותר לי לאכול ולהנות ולכן הן לקחו אותי למסעדה של צחי ששם אין מנות שכללות בתוכנית של חלי.
אני חייבת להגיד שנהנתי מכל רגע השתדלתי לא להגזים אבל ברור שהמנה עברה את המנה המותרת,קצת גורם לי לתחושות מעורבות של האשמה עצמית אבל היה טעים ואני רק בו אדם אז אני ממשיכה הלאה……חברותיי הזמינו לצאת איתן היום אבל הוצאתי מהן הבטחה שהבילוי יכלו קפה בלבד ואם חייבים לאכול אז רק ירקות :כועס: . בכול אופן מה דעתכן?
שוב תודה על הכול .
שאלה?
מהניסיון העשיר שלכן האם ארוחה אחת יכולה לקלקל שבוע שלם של שמירה? השקילה הבאה שלי היא ביום שני.
:אוהב:
כך יום אחד של חגיגה לא אומר שהדיאטה אבודה, וזה לא יעיב על התהליך שאת עוברת.
אפילו אם תהיה עליה קטנה, לא קרה כלום.
הגעת לארוחה מוכנה נפשית, יודעת שאסור להתחרע, והצלחת. אז אכלת קצת יותר מהתפריט. נו אז מה?
אם זה יעשה לך טוב להרגשה, צאי להליכה כדי לקזז.
עינב גם אני חגגתי יומולדת בתחילת החודש וחרגתי קצת ועוד להפתעתי אפילו ירדתי תנסי לעשות ספורט ולדעתי ארוחה אחת לא תקלקל וחוץ מזה שיומולדת יש רקצפעם בשנה 😉
תהני ומחר תחזרי לתוכנית והעיקר שאת עושה זאת בשפיות :אוהב:
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות