חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #81158
    אלמוני
    לא פעיל

    משהי יכולה ללמד אותי? 🙂

    #81159
    אלמוני
    לא פעיל

    ראית ששאלת בפורום מתכונים משם גם אני לקחתי

    ראשית, הכנתי בולונז – בשר טחון 500 גרם, בצל,שום, שתי עגבניות, כף שמן זית, 500 גרם רסק עגבניות.

    פירוט שלבים : לטגן את הבצל בספריי שמן או בכפית. עד שיהיה שקוף לחתוך עגבניות ולהוסיף, כנל את השום- לקצוצ ולהוסיף. אחכ את הבשר. כאשר הבשר מוכן להוסיף את הרסק ואני גם מוסיפה עגבניות מרוסקות. גם גמבה וגזר ניתן להוסיף בשלב הבצל/העגבניות החתוכות.

    את זה אני שמע בין שלוש שכבות של עלי לזניה 9 עלים.

    לוקחת עלי לזניה טובלת אותם במים חמים ומסדרת.
    3עלים ובשר 3 עלים ובשר ו3 עלים. אני אוהבת גם לשמור רוטב ולשים למעלה שהעלים לא יתיבשו. לשים על התבנית נייר כסף וקדימה לתנור… חום בינוני

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות