ראית ששאלת בפורום מתכונים משם גם אני לקחתי
ראשית, הכנתי בולונז – בשר טחון 500 גרם, בצל,שום, שתי עגבניות, כף שמן זית, 500 גרם רסק עגבניות.
פירוט שלבים : לטגן את הבצל בספריי שמן או בכפית. עד שיהיה שקוף לחתוך עגבניות ולהוסיף, כנל את השום- לקצוצ ולהוסיף. אחכ את הבשר. כאשר הבשר מוכן להוסיף את הרסק ואני גם מוסיפה עגבניות מרוסקות. גם גמבה וגזר ניתן להוסיף בשלב הבצל/העגבניות החתוכות.
את זה אני שמע בין שלוש שכבות של עלי לזניה 9 עלים.
לוקחת עלי לזניה טובלת אותם במים חמים ומסדרת.
3עלים ובשר 3 עלים ובשר ו3 עלים. אני אוהבת גם לשמור רוטב ולשים למעלה שהעלים לא יתיבשו. לשים על התבנית נייר כסף וקדימה לתנור… חום בינוני