חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ביום חמישי נשקלתי ורזיתי 300 גר'. הייתי בשיא המוטיבציה. בארבעה ימים שהיו לי עמדתי בתוכנית אפילו הורדתי מעט מאוד מהפחמימות בהמלצת המנחה שלי. ועשיתי שלוש פעמים הליכה מהירה מתוכם שתיים במשך שעתיים. שתיתי מעל 3 ליטר מים. והייתי בטוחה שהשקילה אתמול תהיה מקסימה.
    אבל עליתי 700 גר'. איך זה ייתכן. אתמול ממש הייתי על סף בכי.לא רציתי בכלל להשאר לקבוצה רציתי לבוא הביתה להכנס למיטה ולבכות.
    כי לראשונה בתוכנית לא יכולתי להצביע מה לא היה בסדר. ולראשונה מכל הדיאטות לא רציתי לשבור את הכלים ולרדת על שווארמה או המבורגר. פשוט הרגשתי חצוייה. הרגשתי שזה לא פייר שהגוף כפוי טובה כלפיי.
    מה עושים???? אני ממש בתחתית :עצוב: :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

מבינה אותך לגמרי!!
    אבל לגוף יש את החוקים משלו..לאיתים הוא לא משחרר עקב סיבות שלו..עקב כך שפעם היינו מורעבים אולי..והוא שומר.
    אבל תתני לו זמן. אני אומרת לך מניסיון! תתני לו זמן ותראי את התוצאות היפות!
    גם אני שומרת יפה בשבוע אחרון אבל בינתיים עליתי חצי קילו… חייב להמתין, להיות מדויקים ולתת לגוף לעשות את העבודה. ההמתנה וההקפדה והדיוק ייתשלמו בסוף!
    העיקר שלא נשברת!! כל הכבוד!!!
    תסתכלי במראה, תגידי שאת אלופה ויכולה הכל , תחייכי ותמשיכי, הרי את נהנית מהדרך, נכון?
    אז פשוט תזרמי עם התוכנית, ותראי זה ישתלם.
    שיהיה יום נעים ומוצלח :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הייתי פעם אצל דיאטנית, ונשקלתי רק פעם בשבוע (המלצה חמה. והיו שבועות שאכלתי כמו פרה וירדתי, ולעומתם שבועות שהורדתי המתפריט ועליתי. אז גיליתי כי הגוף שלי מגיב לאוכל רק לאחר שבועיים, וכי העליה/ירידה במשקל התאימו לשבוע שקדם…
    בגלל זה אחרי שבוע רעב ראיתי עליה, כי בד”כ שבוע רעב בא אחרי שבוע שאכלתי יותר מדי…
    בהצלחה!!!! :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

מבינה אותך מאוד וממש מחזיקה לך אצבעות שלא נשברת
    תמשיכי תמשיכי
    את עוד תראי תוצאות!!

אלמוני
    לא פעיל

תמשיכי באותה דרך, למה להישבר? קורה שעולים אבל בשביל זה לבכות? לברוח?
    יש לנו הכל מכל בתוכנית, צריך לקבל באהבה גם את העליה כמו את הירידה.
    לגוף מותר לנוח… ושימי לב שאת לא שותה יותר מדי (גם להגזים באובר שתיה לא טוב).
    מאי הכל בסדר בובה :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות