לפעמים בא לי בארוחות ערב לאכול רק סלט אז אני מכינה אותו ככה:
מלפפון, עגבניה, גמבה, גזר מגורד, בצל סגול, חסה, פטריות טריות, 30 גרם גבינה בולגריות 5% קוביות, ביצה קשה/1.5 כף טונה ב שמן, 3/4 כוס תירס קל, 3 פקאנים ומתבלת במלחפלפל, מיץ לימון ומעט זעתר.
ואם נמאס לך מסלט קצוץ, למה לא להכין ירקות בתנור במקום? כרובית, פלפל, קישוא, חציל?
קצת רוטב סויה + חרדל + שום + לימון. הכי טעים שבעולם (אם תתני לזה סיבוב באיזה בלנדר אפילו יותר).
אפשר להוסיף לזה את הכפית סילאן החינמית ביום וזה גם מוצלח ומתקתק.
:שמח2: