שלום איה, שמי ענת מאוד רוצה להוריד כמה ק”ג. העניין הוא שקשה לי לשמור על 6 ארוחות ביום. אני מורה, וזה מצריך ממני לקחת איתי את האוכל בשקית או בתיק שלי.
אז זה מה שיוצא:
אני קמה ב 6 בבוקר, ואוכלת ארוחת בוקר עם התלמידים רק ב 10.
מכיוון שלאחר שלוש שעות אני מלמדת אני אוכלת ב 13:30 ארוחה שהיא ללא ספק ארוחת ביינים, אך הלפי השעה זה ארוחת צהריים.
לאחר מכן בסביבות 4 אני אוכלת ארוחה בשרית, אבל רק אם אני בבית. כשאני לא בבית בשעות האלה אני אוכלת ארוחה שלפי מה שראיתי במתכונים באתר, נחשבים לארוחת ביניים.
במידה וכבר הגעתי הביתה אני אוכלת עוד משהו קטן ואז ארוחת ערב עם בעלי בסביבות 9. אחרי שעתיים מעדן אחד וחצי אחוז שומן ואז לילה טוב.
בארוחת ערב, אני אוכלת או שקשוקה גדולה בלי לחם, או סלט גדול עם כוס פסטה, או מעט פתיתים.
אני לוקחת איתי בקופסא גדולה, פלפל גמבה חתוך, 2 מלפפונים חתוכים ועגבניות שרי, שאותם אני מנשנשת בזמן הארוחות.
רוב הימים יוצא לי לאכול 5 ארוחות ביום ולא 6. זה בגלל שאני לא אוכלת לפני שאני יוצאת מהבית כל יום. אני שותה קרוב לליטר וחצי ביום, וכמו שציינתי אני לא יכולה לאכול כל 3 שעות, אילוצים של עבודה.
רציתי לדעת מה דעתך על זה, ואם את יכולה אז גם להמליץ לי מה לעשות במידה וזה לא בסדר.
אני רוצה רק להזכיר לך שוב שאני סוחבת את האוכל מהבית כך שאני לא יכולה לקחת דברים שמצריכים קירור, כמו סנדויץ עם פסטרמה לארוחת צהריים.
תודה על הקדשת הזמן,
ענת