- This topic has תגובה 1, 10 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
23/07/2012 בשעה 10:56 #202526אלמונילא פעיל
אני כבר תקופה לא יורדת ובשבועיים האחרונים עליתי כבר קילו אני לא יודעת איך להחזיר את האש :עצוב: תקופה קשה אני כבר חודשיים במשבר עזרו לי
14/04/2019 בשעה 1:51 #202529אלמונילא פעילאת העלאת כאן בפורום את התמונות שלך ! זה לא מצית את האש ?!?!?! תראי איזה יופי את נראת ואיך הצלחת !!! אולי כשתסתכלי על התמונות שלך שוב ותנסי להיזכר בהרגשה שהייתה לך לפני התוכנית זה יגרום לך לדייק ולהחזיר את המוטיבציה מהר מאוד !!! מאחלת לך בהצלחה ! :אוהב:
14/04/2019 בשעה 1:51 #202531אלמונילא פעילמה השתנה בחודשיים האחרונים?? תנסי לחשוב על כל מה שנתן לך מוטיבציה להתמיד בהתחלה…
תחשבי איפה את נופלת… אולי אם תחשבי עם עצמך ואפילו תרשמי לך על דף איפה בדיוק את נופלת ואיפה קשה לךזה יעזור ברגע שתדעי באילו מצבים קשה לך להתמודד אז יהיה לך יותר קל לא להעמיד את עצמך במצבים האלו…14/04/2019 בשעה 1:51 #202532אלמונילא פעילסליחה שאני נשמעת תקיפה, אבל החלטתי לעשות לך מה שלפעמים אני צריכה שיעשו לי, אל תוותרי לעצמך זה תלוי רק בך!! רק את יכולה להוציא את עצמך מהמשבר!!! תיקחי החלטה שזאת היתה מעידה ואת יוצאת ממנה ברגע זה!!! גם לי יש ילדים ולא קל לי ואני מרחמת על עצמי אבל בסוף מי שמגיע מול המראה ומתאכזב זאת רק את!!! (ואני) :עצוב:
תתחייבי כאן מול כולנו (מתי השקילה שלך??) שאת לוקחת את עצמך בידיים ויורדת את תהיי גאה בעצמך וגם כולנו :אוהב:
אני אצוטט את ההודעה של חלי “יש רק אדם אחד שיכול לעשות אותך מאושר, האדם הזה הוא אתה!!!
קדימה תתחילי מרגע זה ואל תתחשבני עם עצמך על מה שהיה 😉
שיהיה בהצלחה מחכה לעידכון ממך :שמח1:14/04/2019 בשעה 1:51 #202534אלמונילא פעילכל הכבוד לך שנכנסת לפורום ובקשת עזרה :אוהב: :אוהב: :אוהב: זה מראה שאת רוצה לצאת מהמנהרה החשוכה… אני מכירה רק דרך אחת לעשות את זה והיא כוללת צעדים קטנים ורצופים. קנית הרבה ירקות בסופר? קבלי :שמח1: חתכת ירקות לסלט? 🙂 שתית מים? כל הכבוד! מדדת את האורז בכפיות? ח.ח. אמרת לא באסרטיביות ובזקיפות קומה?? יצאת גדולה ומלכה. כתבת לפורום וספרת מה עובר עליך או התחיבת? 5 :אוהב: . וככה צעד אחר צעד. אחרי כמה צעדים כאלה הבאסה יורדת, הבטן מתקרבת לגב והחיוך מתרחב ואיתו עולה המוטיבציה.וכמובן המשקל – סכנת העליה במשקל מתרחקת ויש ירידות. בהצלחה !!!! ובבקשה, שתפי אותנו הרבה :אוהב: :אוהב: :אוהב:
14/04/2019 בשעה 1:51 #202535אלמונילא פעילתחשבי על התקופה הטובה בתכנית – מה עשית? תשחזרי ימים מתוקתקים .
אנחנו צריכים לחשוב שהתכנית היא לא לתקופה מוגבלת אלא דרך חיים. צריך ללמוד לחיות עם זה גם עם קשיי היומיום ועוד יותר . ומנסיוני – בתקופות קשות שלצערי הן קיימות אני מרגישה שהתכנית מחזקת אותי. כי יש לי שליטה לפחות על האוכל שלי!
אסור לך לוותר על מה שאת יודעת שעושה לך טוב. את נראית טוב ואת תעשי הכל כדי להמשיך להראות ולהרגיש טוב.
אנחנו איתך :אוהב:14/04/2019 בשעה 1:51 #202537אלמונילא פעילשירי יקרה. במקרה שלנו צרת רבים היא לא חצי נחמה.אני כבר 2 שקילות אחרונות מביאה עליה.בשבועיים עליתי קילו וחצי.כל מה שאני עושה כוללל קריאת עזרה ומענה מלבב בפורום. מענה מעודד ותומך – עושה הכל ולא כלום.החלטתי.לחכות עד ילוף הזעם והלוואי שרק שלא אהרוס לעצמי הכל כי כבר ירדתי.המון כבר.ממליצה לך בחום לנסות לרשום כל מה שנכנס חפה.לשתות מלאאא מים וכן להגיע לשקילה גם כשאת יודעת שתהעה עליה.בהצליה.הלוואי שתחלוף הסערה.תעדכני ותצליחי.מאחלת גם חי.
14/04/2019 בשעה 1:51 #202539אלמונילא פעילאבל דווקא העליות הן שגרמו לי להחזיר את האש, תמיד אמרתי לעצמי “לא יתכן שאני עולה במשקל, זהו מחיר כבד מדי ואני לא מוכנה לשאת אותו בשום אופן” וזה מה שמדרבן אותי לקחת את עצמי בידים כל פעם מחדש לשבוע של דיוק על ולעשות הכככככל כדי לראות תוצאה טובה בשקילה הבאה.
הכל שאלה של כמה חשוב לך לרדת במשקל. אם זה חשוב לך מאד מאד מאד, אני מאמינה שעצבות ומצב רוח רע לא יכולים להוות מכשול כי הרצון לרזות יותר חזק מזה.
מאחלת לך שתצאי מהבאסה במהרה ותחזרי בכל הכוח לתוכנית. מחכה לדיווח שמח מהשקילה הבאה14/04/2019 בשעה 1:51 #202540אלמונילא פעילמצד אחד אני מתמוגגת ונהנית לקרוא איך קיבלת ימבה תגובות מחזקות ותומכות מהבנות בפורום, מצד שני קצת מאוכזבת שאת משיבה להן בתירוצים במקום לנסות לאסוף את הטיפים ולנסות להרים את עצמך מחדש.
יפה ענתה לך מאיה.. לגבי התמונות שלך (מקוה שאת זוכרת ואם לא נמצא לך אותן שוב), אין טוב ממראה עיניים. האש תתלקח מחדש אם רק תדליקי את הגפרור…
קדימה שירי, אל תוותרי לעצמך כי אנחנו לא מוותרים עליך.
כשעורי בית תעדכני אותנו פעמיים בשבוע (לפחות) שנדע שחזרת למסלול :אוהב:14/04/2019 בשעה 1:51 #202543אלמונילא פעיללא מכירה אותך. אבל כנראה כבר ירדת כמה קילוגרמים. אז תאספי את עצמך , תנשמי עמוק, תחדירי לראש שעכשיו צועדים בחיוך לכיוון הירידה. תאמיני בעצמך את הולכת לעשות זאת. : :שמח1:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.