חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי שבוע מדויק יותר מהתפריט עצמו, הליכות אינטנסיביות X3 וירידה לפרטים
    ירידה של 100 גרם… מרב אכזבה םשוט יצאתי מהקבוצה בכיתי ונסעתי לתחנת דלק הקרובה לאכול שטויות. לא נעים לרשום אבל חייבים להיות כנים.
    בדרכ אני תמיד זו שמעודדת בנות שמבואסות מירידה קטנה אבל אחרי 3 חודשים של דשדוש ותקיעה על ההישג של 18 קילו קצת נמאס ומשביז במיוחד לאור הדיוק שהצלחתי להגיע אליו.ובמיוחד לאור זה שאני ממש לא בסוף תהליך…
    אז אכלתי מותרת אתמול ישרתי קו לקחתי דף רישום ואמשיך להתמיד.לצערי המדירכה שלי לא היתה אתמול אז תהיות וכו אעלה מולה בהמשך…
    סתם לשתף ולשאוב חיזוקים
    שבוע מוצלח!
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני לא מבינה למה כשנתקעים או עולים , אז צריך לרוץ ולחפש נחמה.
    הדיאטה של חלי אף פעם לא נגמרת !!!! זה לכל החיים !!!! ובגלל זה קראנו לזה אורח חיים , נכון ?
    כשאת יורדת ירידה יפה ואפילו יפה “מאוד” למרות שלא כ”כ הגיע לך מבחינת ההתמדה וההשתדלות
    את גם רצה לחםש נחמה ???? אני בטוחה שלא.
    תזכרי שהמכשיר הזה { המשקל } הוא פשוט גולם !!! ועם ההתמדה ועשייה נכונה ” המשכורת ” מגיעה לבסוף !!!!!!!!
    סתם ככה רציתי להגיד לך שאני כבר שנה וחצי בתוכנית { ירדתי 60 ק”ג } ועכשיו כבר מעל 3 חודשים !!!!! שלא ירדתי 100 גר' אפילו , נורא נוררררררררא מבעס !!
    ואני הולכת 5 פעמים לחדר כושר , שוחה 3 פעמים בשבוע , מקפידה על התפריט מאוד ! ושותה 2 ליטר מים ביום מינימום .
    מה לעשות ? להפסיק ? -לא ! תקחי בחשבון שאם את מפסיקה , את המפסידה הכי גדולה !!!
    שולחת לך חיבוק ומאחלת לך המון הצלחה בהמשך !

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה אותך….גם אני הייתי באותה סרט…..ואת אומרת לעצמך….למה? הרי הייתי בסדר גמור…אבל זה מה שקורה עם הגוף שלנו….הוא השולט!!!!…לכן….אל תוציאי את הכעסים על אוכל…זה לא עוזר….זה רק נזק…ואחר כך צריך לעבוד כפול…זה לא כדאי….לקבל את המציאות…אני מבינה שזה קשה….וכמו שכתבת…אני כמעט בסוף התהליך….אז אין סוף….כי זה לאורך כל החיים….יש עליות…ויש הורדות…..מכירה את השיר….פעם למעלה….ופעם למטה…..תמיד תראי את חצי כוס המלאה…..תקומי כמו גדולה….עם ראש זקוף…..ולהמשיך הלאה עם חיוך גדול….. :שמח1: :שמח1: :שמח1: :שמח1: בה צ ל ח ה …….

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות