נאמר כאן לאחרונה שבמבה קטנה מותר כפחמימה עד פעמיים בשבוע עקב אחוזי שומן גבוהים אבל, ב- 20.3.2012 איה , אחת ממנהלות הפורום כתבה עדכונים משמחים ושם נאמר כי במבה מאושרת באופן קבוע כמנת פחמימה ולא מוגבלת. אם כך מהי התשובה אליה להתייחס?
ולגבי היין כתוב בעדכונים שהיו אז שם שבקשר ל-2 כוסות יין רק יין אדום יבש מותר. מה לגבי זה?
תודה מראש :
מומלץ לא להפוך את הבמבה למשהו קבוע שאוכלים. יכול להיות שבעבר לא הייתה הגבלה אבל זה עניין של ניסוי וטעייה, ולכן החליטו להגביל.
מי שמכיר את התפריטים של פעם פעם יודע שיש ירקות שהיו פעם חינמיים ושינו אותם לפחמימה, ויש ירקות (נראה לי למשל ששעועית ירוקה וצהובה) שפעם לא היו חינמיים והיום כן. בקיצור, דברים משתנים לפעמים לטובה ולפעמים כביכול “לרעה” אבל בסופו של דבר זה לטובתנו.
לגבי יין, לא משנה איזה יין את שותה. יכול להיות אדום לבן יבש חצי יבש, מבעבע.. לבריאות