חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני כבר שנים עושה את התוכנית של חלי, והאמת שרב הזמן אני במשקל שמירה, ואז נכנסתי להריון ופרשתי לחופשה קצרה. כעת אני בשבוע 21 והעליתי 5 וחצי ק”ג: אני יודעת מפני שאתמול שקלו אותי, ונכנסתי מזה ממש לדכאון, כי אני חשה שהעליתי יותר מידי על אף שאני נורא מקפידה הן באוכל והן בספורט. היום התגובה לאכזבה שהתלוותה לעצבים שהיו לי בעבודה, לא אחרה להגיע… ובלסתי בשעות הערב מכל הבא ליד, נתחיל בקוראסון שוקולד ונסיים בשוקובו נוגט, כמובן שביניהם פירקתי את כל המקרר, שהשם יעזור, כעת אני חשה כמו בהמה, מרגישה ממש רע, ומנסה לשאוב כמה שיותר כוחות לחזור מחר לתוכנית הריון כאילו לא קרה כלום. אני גם מפחדת שחס וחלילה זה הזיק לעוברית המהממת שלי שאני כבר מאוהבת בה… 🙁 בקיצור אני מחפשת כוחות להמשיך הלאה כי כעת אני ממש מרגישה רעעעע, מקווה שאצליח לנום אחרי כמויות כאלו, שין שן 🙂

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל בשעה טובה ;))מחר הוא יום חדש, אל תתבאסי על מה שאכלת לכל אחד יש תקופות רעות
    ואני מתארת לעצמי שלאישה בהריון יש הרבה קריזות ללאכול
    תהיי חזקה ותחשבי על ההרגשה הטובה בסוף היום כשתלכי לישון ותדעי שהצלחת לעמוד
    בתפריט וכמה כיף לראות את המשקל יורד 😉
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

את לא יחידה, כמעט כל הריונית חוותה בולומוסי הריון ורומן מתמשך עם האוכל תוך מחשבה שצריך… בשביל העובר. אז בואי רק נשנה מחשבה: העובר לוקח מה שצריך גם כשאת לא חברה של המקרר ואוכלת מה שצריך.
    מניסיון אישי – לעלות 30 קילו בהריון (כןןןן) זה פשוט… הבעיה מתחילה אחרי הלידה.
    מזל טוב!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות