חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום
    אני כבר 4 חודשים בשמירה לאחר ירידה של 13.5 קילו
    אני עולה כל פעם 400 גרם ויורדת אותם סה”כ אולי עליה של חצי קילו אבל אני מרגישה שאני כל היום במאבק. את המנה המותרת אני לא אוכלת. לא שיניתי הרבה את הרגלי האכילה ומקפידה לשתות 2 ליטר מים אבל אני מרגישה שאני בלחץ איום, ומרוב הלחץ אני עולה במשקל ואז עוד יותר נלחצת ומתחילה לא לאכול. מה עושים ? איך חיים עם הירידה במשקל במשמירה מבלי לעלות.
    תעזרו לי בבקשה.

אלמוני
    לא פעיל

אני נמצאת גם באותו סיפור הגעתי לשמירה ואני כבר בשמירה כ4 5 חודשים ואני ממש ממש מפחדת לעלות..לפעמים אני מרגישה שאני לא בשמירה, אלה במרדף אחרי הירידה..איך נהנים מהשמירה ולא עולים כי שאני משחררת טיפה את ההדק אני מרגישה שאני משמינה…

אלמוני
    לא פעיל

נעמה יקרה, בדיוק מהסיבות שתיארת איבדתי את השמירה.
    אני חושבת שלשמור זה לא יותר קשה מלרדת – זה פשוט מצב אחר שצריך ללמוד להסתגל אליו, כמו שמסתגלים לתהליך הירידה..
    בשמירה יש לך שתי מנות מותרות, תהני מהן.. אני בזמנו חששתי לאכול מנה מותרת נוספת וחששתי בכלל להכניס פירור מיותר לפה..גם את מה שמגיע לי לא אכלתי והתוצאה: עלייה במהירות שיא + ריבית..
    אז תאכלי, תהני משתי המותרות ותשמרי על התוכנית כפי שעשית בתהליך הירידה..
    מהיכרות עם אנשים ששומרים אני יודעת שהם לא תמיד 'אוכלים את הדף' אבל הם מוצאים את הפרופורציות שלהם לאוכל..
    חצי ק”ג לכאן או לכאן זה לפי דעתי בסדר גמור ולא צריך להילחץ… תשחררי קצת, כי התחושת מחנק הזאת לא בריאה..

אלמוני
    לא פעיל

היי נעמה..
    הייתי רוצה שתעני לי קודם על השאלה לפני שאתייחס..
    האם התהליך הוא דיאטה או אורח חיים..עבורך? מה המאפיינים של כל אחד?

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות