חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חבר'ה, אני חושבת לנסוע לסופ”ש באילת מצאתי דיל שווה לגונה אילת.. מה עושים עם התפריט? יש אפשרות להסתדר פה? האם ישנה אפשרות לאכול פשוט 3 ארוחות ביום במקום 6 רק לסופ”ש הזה?

אלמוני
    לא פעיל

5 ימים בהכל כלול..קל זה לא.. ממש לא. הבאתי לעצמי לחם קל,פיתות קלות ופתיבר, ארוחת בוקר אכלתי 2 פרוסות עם גבינה, אחרי 3 שעות לקחתי פרי, בצהריים אכלתי פחמימה כפולה(יצא 3 ימים ברצף..), אחה”צ את הפיסטוקים ובערב ביצה קשה עם לחם..
    תשמעי, זה לא היה קל! עשיתי גם ספורט בחדר כושר שם..
    אבל לי התוכנית מאוד חשובה וגם השקעתי המון ולא רציתי להרוס ב5 ימים..
    אכלתי שם גם מנה מותרת מאוד גדולה..
    חזרתי וירדתי 1.700.. זה היה מאוד מאוד כיף..
    אז לשאלתך.. זה באמת קשה אבל אם באמת רוצים-אפשר הכל..

אלמוני
    לא פעיל

הכי קל להסתדר במלון. מכינים לך את הסלט, יש מבחר גדול של גבינות ומעדנים וצריך פשוט לבחור את הנכון לך.
    אל תדלגי על ארוחות. ארוחת בוקר במלון עשירה ואת יכולה להרכיב סלט בעצמך או לקחת סלט מוכן ללא תיבול, ביצה/גבינה/טונה… המבחר עצום.
    סופ”ש במלון זו חופשה לנפש ולא חופשה מהתוכנית. 6 ארוחות כדת וכדין 😉
    תהני

אלמוני
    לא פעיל

זה בדיוק על אותו עקרון של חו”ל. נתנו לך אז הרבה טיפים
    יש לך 2 אפשרויות – הראשונה היא להיות בתפריט ולאכול ב-ד-י-ו-ק את מה שצריך ולא להתחיל להתחכם והאפשרות השנייה היא לא לאכול בדיוק לפי התכנית ולשחרר קצת את הרסן, מה שלדעתי הכי נכון בזמן חופשה אבל דעתי היא לא דעתך ולכן את זו שצריכה לבחור.
    לא, אין אפשרות לאכול 3 ארוחות במקום 6 ולא, אין אפשרות לאכול פעמיים ארוחה בשרית.
    אם תרצי בזה, את תסתדרי יופי עם התפריט :שמח1: נראה לי שאת מספיק זמן בתכנית כדי למצוא חלופות טובות ויצירתיות. נכון? מאוד פשוט 🙂
    תהני! הכי חשוב! :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות