היי איה ,
לא הבנתי איך יכול להיות סרדינים גדולים בשמן סויה בתוספת פלפל חריף שהערכים הקלורים שלהם ממש גבוהים ניתן לאכילם כמנת חלבון( אנרגיה ל100 גרם 241 חלבונים 22 שומנים 17 מתוכם שומן רווי 2.5 פחמימות 0 סיבים 0 נתרן 470 כולסטרול 45), הרי מנת חלבון היא עד 70 , ואת אמרת 3 סרדינים כאלה= מנת חלבון ,אז, בנוסף אבא שלי אכל עוד משולש גבינת מון בלאן לייט,כי בארוחת ערב צריך חלבון וחצי,בנוסף גם כשומן הוא אכל כף חומוס ממה שהכנתי .. אבל אני מרגישה רגשת אשמה שזה יותר מדי, לארוחת ערב, האם זה בסדר?
האם במתכון של חלי (דייסת סולת) 2 כפות סולת אחרי או לפני בישול היא התכוונה?
ועוד שאלונת כפית חרדל בארוחת צהריים= מנת שומן ? וניתן להוסיף כף קטשופ, נכון? (כי לפי מה שזכור מגיע כף קטשופ אחת ליום חינם וכוס חלב 1% ל3-4 קפה ליום ,אמת?
רוטב סויה ניתן בחינם במקום קטשופ או רק כמנת שומן אם כן כמה מותר כמנת שומן/חינם…?
תודה!