שלום איה, מה שלומך?
אני לא מצליחה לשלוח דרך “הוספת הודעה חדשה ולכן אני כותבת דרך “תגובה להודעה” מקווה שזה בסדר…
ראשית תודה רבה על כל תשובתייך לישאלותי ולכל שאלות משתתפי הפורום, אני בטוחה שזה דורש המון סבלנות ועל כך ישר כח! וגם מחמאה על האתר החדש וכל הסמיילים – יפה , ברור ומהנה
ולשאלותיי: 1. קינואה האם זה כמו כל פחמימה אחרת? 3 כפות זה כמו 3 כפות פסטה/אורז/פתיתים?…
2. קרמבו – 100 קל' ליחידה, 2.75 אחוז שומן כמדומני – מותר מידי פעם כתחליף (נגיד לארוחת ארבע?) או רק כמותרת?
3. לבן תות – 3 % שומן 95 קל' ליחידה – מותר כתחליף לחלבון גבינה או כתחליף לחלבון וחצי או בכלל לא ?…
תודה מראש :שמח1:
שלום,
גם אני לא מצליחה לשלוח רגיל ולכן פונה בצורה הזו –
1. מרק חינם – ללא הגבלה? כמה שרוצים? מתי שרוצים? הבעיה שלי בעיקר בערב, אחרי הארוחת ערב וארוחת הלילה, בכייף שלי מאד נישנוש מול הטלויזיה. האם אפשר מרק חינמי?
2. האם כשעושים תפריט כריכים אפשר להוסיף בין לבין מרקים חינמיים?
3. עברתי על התפריט וגם על הפורם – בעניין המרקים חינמים – אם מאלתרים מירקות החינם אז זה מרק חינם?
תודה, אתי
אני כותבת דרך ההודעה שלך כי היתה בעיה עם הוספת הודעה
כבר הרבה זמן שפשוט בא לי ביום שישי לשבת ולקרוע את החלה של שבת ולהתענג עליה בכיף
אני רוצה לדעת אם כמנה מותרת מה הכמות שאני יכולה לאכול את החלה הזו ומה אפשר לצרף לה ככה שיהיה טעים ?! לא איכפת לי לבזבז על זה מותרת העיקר להנות ממנה :)))) 🙂 זה נשמע מטורף מצידי אבל אני מאודדדד אוהבת את החלה של שבת ומתחילת התהליך לא יצא לי להנות ממנה
צהריים טובים איה,
אשמח לדעתך לגבי מרכיבי המתכון, האם להחליף מרכיב מסויים, להוריד בכמות וכד'.
כמו כן, כמה מותר לאכול ממנו? (נכתב שמתאים לתבנית אינגלישקייק אחת)
2 כוסות קמח מלא
5 בננות בינוניות בשלות
חצי כוס אגוזי מלך שבורים גס/ צימוקים
3/4 כוס סוכר חום (הבהיר)
כף קליפת תפוז/לימון מגורדת
1 כפית אבקת אפיה
1 כף תמצית וניל/כף מיץ תפוזים טבעי
קורט קינמון(אופציונלי)
שאלתי היא לגביי מוצר שגיליתי זה עתה (לא יודעת אם הוא חדש) של נסטי- תה ירוק תפוח (דיאט כמובן) והוא מכיל 6 קל' ל 100 מ”ל (שזה 12 לכוס בערך?) רציתי לדעת אם אפשר לשלב את זה מידי פעם בפעם?
ואם אפשר לשתות ממנו אז הוא ממש טעים – מומלץ בחום! 🙂 :לשון:
שלום ושבוע טוב האם הפלאפל של שלושת האופים – 253 קלוריות ל – 100 גרם. בחבילה יש 1 קילו וסה”כ 40 כדורים – מותר לפי התוכנית? כלומר 6 לצהריים.. או 3 לערב? או שמדובר על פלאפל אחר ואם כן איזה? על האריזה של 3 האופים לא כתוב שזה אפוי… :אוהב: