חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בנות אתמול הייתי עם חברה במאפייה, היא שלא בדיאטה מילאה לה שקית מלאה מכל טוב , כן היה לי קשה בשבילי זה כמו עמי ותמי בבית הממתקים הכל טרי חם ויפה אבל מה ?! זה לא כמו פעם! בגלל שכן אוכלים בתוכנית אז זה גם היה יותר קל , יותר קל להיות מחושבת לתמוך בעצמי ולדעת שאני לא מסכנה אם אני רוצה אני יכולה גם כמנה מותרת, משו במחשבה השתנה ,פעם כשהייתי נכנסת למאפייה הייתי לוקחת מהכל אבל פשוט הכל, זה לא היה אצלי מתוקים או מלוחים מכל מאפה במדף לפחות שתיים וגומרת על כולם!!!!! כשיש לך את הבלאנס מהאוכל אתה פחות רוצה לתקוף וזו הרגשה מדהימה שאתה כן מסוגל לשלוט!!! לאט לאט זה יקר וגם אני ישתנה 🙂 אוהבת ומחזקת את כולכן ,ב-ה-צ-ל-ח-ה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

הגעת למאפיה והצלחת להתגבר… איזו הרגשה נפלאה… את שולטת בגוף ולא הוא שולט בך….

המשיכי להיות גבורה…. ותזכי להגשים את החלום…. להגיע לארץ הרזון…. המקום הכי… אבל הכי… מתוק שיש…. עדיף על כל מאפיה….

שולחת לך חיבוק ענק שהתגברת…. קבלת?

:)) רבקהל”ה

אלמוני
    לא פעיל

היי מירי..
    קראתי את ההודעה, התרגשתי ונזכרתי בעצמי בפעם הראשונה במאפייה בתוכנית:) איך התלהבתי מהחוזק ומהכוחות שיש בי..!
    אני גאה בך ! זה לא קל! וזר לא יבין זאת לעולם..(כמו החברה)
    אהבתי את המשפט:”כשיש לך את הבאלנס מהאוכל אתה פחות רוצה לתקוף”!! זה ילווה אותי בסופשבוע..
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

קבלי הצדעה יקרתיי אני ממש גאה בכך כמה כיף כיף כיף לקרוא את זה בהצלחה!!!!!!!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות