חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ידוע לי כי ביצה זה חלבון, אבל שאלתי היא.. האם ניתן לאכול נגיד פעם בשבוע בין הארוחות? או אפילו נגיד למשל אם אני רוצה בביניים של הבוקר פרי וגם ביצה קשה? בכללי.. האם אפשרי לאכול אותה גם מבלי להחשיב אותה באחת הארוחות המתוכננות

אלמוני
    לא פעיל

ביצה קשה היא מנת חלבון גבינה. זה אומר שאת יכולה לאכול ביצה קשה רק בארוחה שכוללת חלבון גבינה (בתפריט 1200 – בוקר, אופציה לארוחת 4, ערב, לילה).

מותר לאכול ביום שני חלבוני ביצה חינמיים.
    כמו כל חינמי, את יכולה לאכול אותו בין הארוחות או בתוך הארוחות. החלבון יכול להיות לבן של ביצה קשה, או חביתה מחלבונים, או לנפח פשטידה עם חלבון ביצה…. כמובן שהכי נוח זה לאכול לבן של ביצה קשה ולזרוק את הצהוב.
    שוב – 2 חלבונים חינמיים – לא 2 חלבוני גבינה חינמיים ביום, אלא 2 חלבוני ביצה (הלבן של הביצה) …
    מקווה שההסבר היה ברור.

אלמוני
    לא פעיל

ביצה היא לא חינמית, יש לה ערך קלורי לא מבוטל, כ-80-90 קלוריות.
    הדברים החינמים הם בדרך כלל עד 15 קלוריות גג ליחידה. תוספת של 70 קלוריות ויותר לתפריט היומי זו חריגה לכל דבר ועניין.
    יכול להיות שזו לא חריגה נוראית (בעינייך) ויכול להיות שאם את מקפידה ביתר הדברים אז אולי זה לא ישפיע לך על הירידה במיוחד מכיוון שזה לא משהו יום יומי, אבל זו עדיין מנת חלבון לא חינמית, אלא אם את אוכלת רק את החלבון בלי החלמון ובכל מקרה נראה לי שאם את כן בוחרת לאכול בין ארוחות כחריגה אז כדאי לנסות להקפיד על השעה וחצי מינימום לפני ואחרי.

ואם את רוצה בבוקר ביצה ופרי אז למה שלא תחליפי את הארוחת לילה עם ארוחת בוקר?

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות