- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
25/12/2012 בשעה 14:48 #201219אלמונילא פעיל
צהרים טובים.
גם אני חייבת לשתף . אני כבר מעל חצי שנה בקבוצה של חלי ממן ירדתי 6 קילו וזה נפלא. אומנם לאט אבל אכלתי בריא ונראיתי מצוין. הכי חשוב שירדו לי הטריגליצרידים והכולסטרול. לפני 3 שבועות נסעתי לחופש בים המלח עם חברה שגם נמצאת בחלי ממן . היא כבר הגיעה למשקל הרצוי ועכשיו היא בשמירה. אני הכרזתי שגם הדיאטה בחופש אני בלסתי מכל הבא לפה. היא הכריזה ויישמה שהיא ממשיכה לשמור. ראיתי מה היא שמה בצלחת ואיך היא מתענגת על כל ביס. היא צעדה המון עם בעלה ואני די רבצתי. והנה התוצאות…..אני מאז לא מצליחה לחזור לשמירה עליתי …2.5 קילו שזה פוייייייייייייה ובא לי למות. היא ממשיכה להיות כוסית חתיכה ומקסימה. ביום ראשון החלטתי שאני עושה דיאטת כאסח והכנתי ג'ריקנים של מרק כרוב הצלחתי להחזיק מעמד עד יום שני רק על מרק כרוב ופירות וספורט..ביום שני מצאתי את עצמי חלשה עצובה ועם כאב ראש נוראי..הבנתי שלא אוכל להחזיק מעמד 7 ימים עם הכרוב הנוראי והזמנתי לי בגט עם בשר בקר קצוץ…אחרי שסיימתי לאכול יצא ממני אויר של הוקרה ותודה ולאט לאט חזר הצבע לפנים שלי ויכולתי להמשיך לעבוד…בערב הלכתי לחדר כושר ..רק ראיתי את המכשירים נתקפתי בעייפות טוטאלית ..הפקידה הבאיה לי תמר לאכול חשבתי שזה יעזור אבל כנראה שדפקתי לעצמי את הבריאות עם מרק הכרוב… :כועס: יצאתי מחדר הכושר ישר למסעדת קפה קפה ושם הזמנתי כבד ביין על פירה וסלט..בלסתי עד הפירור האחרון. היום בבוקר הבנתי …שוב טעיתי אין אין אין כמו הדיאטה של חלי ממן . מאוזנת טעימה משביעה ועם יש שליטה לאורך זמן התוצאות מגיעות ונראות. אז…הנה אני שמחה לחזור לכאן לפורום שממנו אני שואבת עידוד מהסיפורים שלכם אנשים יקרים. חזרתי למוטב. הכנתי לי את הארוחות למשך היום שותה הרבה מים (מנקה את הגוף מהרעלים של מרק הכרוב 😉 ) מחייכת ונהנת לדעת שאני בדרך הנכונה בעזרת הכלים של חלי ממן.14/04/2019 בשעה 1:19 #201222אלמונילא פעילאני אומנם צעירה, ויש לי מספר קילוגרמים עודפים וכבר הספקתי להיות בשמירה ולהעלות בחזרה.
אחרי שלושה חודשים שלא הייתי בקבוצה, ואכלתי מהכל ואת הכל .. עליתי בחזרה.
אבל החכמה להנות גם אם “יוצאים לחופש” מהתוכנית, ולדעת לחזור כשצריך.הנפש שלנו היא לא מכונה, גם לנו יש מידי פעם רצון לצאת לחופש מהכל, לא רק מהעבודה ..
לא כדאי לעשות דיאטות כאסח שאח”כ נשלם עליהם בתסכול נוסף וגרוע מכך בבריאות שלנו.
אז תשנסי מותניים, תחשבי על עצמך בעוד כמה חודשים בחלי ממן מורידה קילו אחרי קילו מדי שבוע..ועזבי את החברה שלך, כולנו בני אדם אבל שונים זה מזה, לא כל האצבעות שוות.
אל תקנאי או תחפצי להיות מישהי שאת לא, הרי אנחנו לא באמת יודעים מה עובר בראש, בלב, מהן הצרות של כל בן אדם אחר..בואי ננסה להיות שלמות עם מה שהיה בזכותנו לקבל, ורק לשפר את הדברים שמפריעים לנו כדי להיות שלמות ומאושרת ב100%
בהצלחה :אוהב:
תעדכני !14/04/2019 בשעה 1:19 #201223אלמונילא פעילממש סיפור אימה כתבת פה!!
מזל שהפיסקה האחרונה בפוסט מצביעה על כך שחזרת למוטב (לפחות בחשיבה).
אין דרכי קיצור
אין לערוך השוואות (גם לא עם החברה הטובה)
ואין לעשות תפריט בדיגום חופשי כמו למשל מרק כרוב כל השבוע.
שימי לב לתגובות הנהדרות שקיבלת מנסיכה ונירה וקדימה ליישם!!
בהצלחה ותעדכני אותנו איך הולך בתהליך “האמיתי” 😉 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.