חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני מעונינת להתחיל דיאטה כדי לרדת 5 ק”ג. אני 10 חדשים אחרי לידה , שוקלת כיום 56 ק”ג ועדיין מניקה .
    התפריט של 1200 קלוריות לא מספיק לי והשאלה היא האם לעשות את תפריט ההנקה באתר או את תפריט 1500 קלוריות והאם זה יספיק לירידה במשקל ?
    דרך אגב עם תפריט ההנקה אני די רעבה …יכול להיות שיש בו פחות קלוריות מ 1500?

אלמוני
    לא פעיל

היי נירה…
    ברוכה הבאה לפורום:))
    תפריט הנקה הוא 1500 קלוריות ולא פחות מכך וניתן ללמוד לאכול איתו בריא ולרדת במשקל.
    העשירי את הארוחות שלך בירקות והשתדלי לאכול מסודר וכל 3 שעות…תחושת הרעב תצטמצם…את כל שאר העבודה תצטרכי לעשות עם המוח:)
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

התפריט המסוים שצינתי שיש בידי הוא לא מהאתר אלא מהקבוצות של חלי ממן,פשוט בשתי ארוחות ביניים יש תוספת של פחמימות אז התפלאתי וזה תפריט של 1200 קלוריות,נכון שלפי המשקל שלי זה נראה שאני במשקל נורמלי ולכן לקבוצות של חלי ממן לא מקבלים אותי אז אני מנסה לעשות לבד ויש פה הרבה דברים שלא ברורים לי לכן אני שואלת שאלות כי אני רוצה להצליח ,לצערי יש לי עדיין עודף משקל שאני מנסה להוריד ורציתי גם לשאול כמה שמן אפשר לשים בתבשילים והאם הכפית שמן שאני שמה בסלט זה כולל את מנת השומן? זה עדיין לא ברור לי,תודה שענית לי :שמח1: ….אגב כתבת שם כנראה מילה בטעות הוסיום? לא הבנתי מה זה?

אלמוני
    לא פעיל

:שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

אני מודה לך
    וסתם מעניין
    כמה זמן יקח לי להוריד 9 ק”ג לפי התפריט של 1200?

אלמוני
    לא פעיל

כפי שכבר מצאתי נתן לי 1800 אבל נראה לי המון נראה איך נסתדר

אלמוני
    לא פעיל

אם את מתחת ל80 למה היא נתנה לך 1500? :מבולבל:

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות