חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בזמן האחרון אני כל יום אומרת ממחר דיאטה ובפועל לא מבצעת!! בבקשה עזרה :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

עד שהחלטתי לפני כמעט שבועיים, ובינתיים – מבצעת.
    קראתי לא מזמן משהו רלוונטי שנאמר בהקשר:
    השלב הכי קשה בדיאטה הוא ההחלטה.

בהצלחה עם ההחלטה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

הבעיה עם “ממחר דיאטה” היא שצריך להגיד (מיישמת גם על עצמי) – “מעכשיו דיאטה” כי למחר יש נטיה לא להגיע…

ההחלטה הזו של “מרגע זה אני שומרת על תפריט מאוזן” היא חגיגית ומשמחת. הזדמנות נהדרת לקחת אחריות על החיים והיא רגע מכונן. שמחי על כך – הבחירה בידייך. תחליטי להתחייב לאורח חיים בריא ואל תחשבי (זו הצעה כמובן) על מה יהיה מחר.

מחר תדאגי למחר. אתמול לא רלוונטי. עכשיו , היום, תתחילי. רק היום תדייקי בבחירות שלך ורק היום תצמדי לתוכנית שלך.

בשביל זה צריך תוכנית

אם את כבר יודעת מה התפריט שלך , כמה קלוריות, מה את אוהבת, מה עובד בשבילך אז את כבר בחצי דרך. אם לא, תבדקי כמה קלוריות מותר לך ביום. תבני תפריט. תפוצצי את הבית במה שאת אוהבת ומותר לך. תנקי את הבית מפיתויים מיותרים.

סתם לדוגמא, השבוע החלטתי לוותר על גלידה – מן התמכרות בלתי מוסברת לתפוח עץ אפוי עם גלידה דלת שומן. ברגע שהחלטתי שאני לא רוצה אותם בתפריט פשוט זרקתי לפח את הגלידה… לא לפני ששפכתי עליה נוזל כלים כדי לוודא שלא אוציא את האריזה מהפח. מכורה!

וראה זה פלא – כבר יומיים לא אכלתי את זה ושרדתי.

אם את צריכה עצות איך לנהל את התפריט ואת התוכנית הפורום המקצועי ייתן לך מענה, פרגון ועזרה. אם את כבר יודעת איך התוכנית מתנהלת – יאללה… לכי על זה בכל הכוח. מהיום.

שבת שלום :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות