חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רציתי להודות לכל הפורום הזה בכלל ולכל אחת בפרט אני לא ירחיב אבל בגדול אני סובלת מהפרעות אכילה ובזכותכם שאבתי כח להתחיל בתפריט ולהיצמד אליו כי לפני זה כל מה שהייתי אוכלת הייתי חושבת להקיא וזה לא שהייתי אוכלת שטויות הייתי אוכלת דברים דיאטטים אבל בכמויות ועכשיו שאני בתפריט אני אפילו לא חושבת על להקיא כי אני יודעת שאני אוכלת בול במינון המתאים ולא רק שלא השמין להפך גם ארזה מזה אז שוב תודה אתם אחלה ואני כל היום פה סורי אם טחנתי בשכל

אלמוני
    לא פעיל

שמחה שהחלטת לקחת אחריות בעיקר על הבריאות שלך ולהפסיק להיות בדיאטות מזיקות.
    כאן אוכלים, נותנים לגוף את ה”דלק” שהוא צריך ויורדים במשקל.
    אין יותר כיף מזה
    בהצלחה
    חנה ב.

אלמוני
    לא פעיל

עצם העובדה שאת נכנסת לפורום מוכיחה ,בעיקר לעצמך שאת רוצה ומבקשת לשנות את הרגליך (הלא טובים..אם יורשה לי לומר..)
    אל תשפטי את עצמך יותר,פשוט תעשי.רק העשייה מצילה אותנו מהמקום שאנחנו נמצאים בו,במידה והוא לא טוב לנו.
    חזקי ואמצי את בדרך הנכונה,באופן אישי אני ממליצה לך להיכנס בקביעות לפורום ולהתחזק,אל תתביישי ,תשאלי כל שאלה ,תבקשי כל בקשה -כולנו נענה לך ונשתדל לעזור לך במידת האפשר.
    אז תני לעצמך חיבוק וממני נשיקה ואל תדאגי,את תהיי בסדר!

אלמוני
    לא פעיל

כיף שיש לנו פה אחד בילביל השני
    אז שיהיה לך בהצלחה רוסי

אלמוני
    לא פעיל

אני ממש מאושרת לקרוא את ההודעה שלך !!
    המשיכי בדרכך ואנחנו כאן איתך !!
    כל הכבוד מגיע רק לך !! כי את זו שעושה את השינוי , אנחנו כאן רק כדי להדריך ולחזק !!
    אז כל הכבוד !!
    איתך לאורך כל הדרך חלי ממן

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה לך מאמי
    אין על דרך חיים בריא מאחלת לך
    שתצליחי
    כי סוד ההצלחה היא ההתמדה
    משפט שחרוט לי מחלי שהייתי בקבוצה

אלמוני
    לא פעיל

גם אני הקאתי בעבר הייתי עושה את התפריט ואם הגזמתי הייתי מקיאה .. הייתי מקיאה כמה פעמיים בשבוע !!
    עכשיו אני עסוקה כל היום באוכל ובעצמי לא במשקל .. לא נשקלת בבית ומקווה לראות תוצאות ביום ראשון .. את ההקאות התחלתי בתקופת הצבא חברה לימדה אותי הינו מקיאות בחברותה אימי עלתה עלי .. אחרי שירדתי 17 קילו בחודש וקצת … אצל חלי לומדים אכילה נכונה לחיים בהתחלה כמוני מתעסקים בזה המון ואחר כך זה חלק ממך .. התמדה זה הסוד! בהצלחה

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות