בדר”כ בבורקסים המוכנים משתמשים בהמון שמן ובגבינות שמנות ע”מ שיהיה טעים. אני לא הייתי לוקחת סיכון ומכינה לבד בבית. יש מתכון מצויין לבורקס פילו במתכונים למעלה.
אגב, באופן כללי אני מעדיפה להכין את האוכל שלי מאשר לקנות מוכן מבלי לדעת באמת מה מכניסים שם וגם אז אפשר לשים בבורקס בדיוק מה שאוהבים… :מאושר:
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות