חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

במתכון הבורקס של מזליקה על פי תיאורי המתכון התוצאה היא של בורקס אחד. בסוף המתכון כתוב 2 מנות – כל מנה שווה לארוחת ערב.
    על פי המצרכים במתכון יוצאת רק מנה אחת. האם הכוונה היא שבורקס אחד שווה שתי מנות?
    האם חצי בורקס הוא ארוחת ערב שלמה?

אלמוני
    לא פעיל

לא הכנתי את המתכון ואין לי מושג איזו כמות יוצאת אבל אם כתוב שהמנה שווה לשתי מנות אז כנראה שזה נכון.
    הרבה פעמים אנחנו אוכלים עם העיניים ולכן אני עובדת על עצמי לפעמים, תכין את המתכון בתבנית גדולה יותר כך שהוא מורכב מאותה כמות חומרים אבל יוצא גדול יותר בגלל התבנית. אני עשיתי את זה השבוע עם הלזנית גבינות של איה ובגלל גודל התבנית יצאה לי מנה ממש גדולה שממש פוצצה אותי.
    בכל מקרה תכין לך כתוספת סלט גדול ואז בטוח תשבע 🙂

אלמוני
    לא פעיל

לא הכנתי את המתכון ואין לי מושג איזו כמות יוצאת אבל אם כתוב שהמנה שווה לשתי מנות אז כנראה שזה נכון.
    הרבה פעמים אנחנו אוכלים עם העיניים ולכן אני עובדת על עצמי לפעמים, תכין את המתכון בתבנית גדולה יותר כך שהוא מורכב מאותה כמות חומרים אבל יוצא גדול יותר בגלל התבנית. אני עשיתי את זה השבוע עם הלזנית גבינות של איה ובגלל גודל התבנית יצאה לי מנה ממש גדולה שממש פוצצה אותי.
    בכל מקרה תכין לך כתוספת סלט גדול ואז בטוח תשבע 🙂

אלמוני
    לא פעיל

לא משנה באיזו תבנית תכיני את זה בסופו של דבר חצי בורקס כזה גודלו כבורקס אחד קטן שקונים במאפיה.
    לא חבל על כל העבודה והטרחה?

אלמוני
    לא פעיל

נשמע לי מוזר..דווקא אני מבינה את זה הפוך…
    איההההה
    צריכים את עזרתך…

אלמוני
    לא פעיל

חלה של טעות הקלדה:)
    כל המתכון לארוחת ערב
    בתיאבון ותודה

אלמוני
    לא פעיל

אני לא מוצאת את המתכון..איפה הוא נמצא?!

אלמוני
    לא פעיל

עלה פילו אחד גדול – מנת פחמימה.
    שני עלי פילו קטנים – מנת פחמימה.
    אם אתה רוצה להכין את המתכון משני עלי פילו אתה צריך להשתמש בקטנים, כי גדול יכפיל לך את כמות הפחמימה במתכון…

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות