חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

קמתי בבוקר התפתתי לעלות למישקל ונישארתי אותו מישקל אחרי חצי שבוע כי העלתי את מסת השריר בספורט קיבלתי באסה ואכלתי עוגות מה עושים עכשיו??

אלמוני
    לא פעיל

תראי לכתוב לך אין לבכות על החלב שנשפך אני לא יכולה כי גם לי זה קרה השבוע אומנם אני לא נשקלת בבית אבל נפלתי נפילה רצינית ואת יכולה לראות פה בפורום מה כתבתי ומה כתבו לי כולם
    אבל אני אחרי נפילה בוכה צועקת אבל ממשיכה הלאה זהו הוצאתי עצבים אבל ממשיכים כי אם אני לא אמשיך אני אפול ואפול ואם אני לא אקום המצב יהיה רע מאוד אז עדיף לקום עכשיו מאשר לעולם לא
    קחי גם כוחות ממעין הילדה המקסימה שלה הפיתויים קורצים יותר מאיתנו
    אז זהו מה שהיה היה ופשוט לקום מהיום מהרגע הזה ולהמשיך בתוכנית בהצלחה מתוקה ותעודדי היה ועבר החשוב הוא מה שיהיה
    תקראי מה כתבו לי ותביני מאיפו שאבתי את הכוחות לחזור כאילו לא קרה כלום תמיד יש עוד שבוע
    אוהבת ובהצלחה
    מירית

אלמוני
    לא פעיל

היי רונה….
    החשיבי זאת כמנה מותרת שנהנית ממנה והמשיכי הלאה..
    זו אגב אחת הסיבות מדוע נשקלים רק פעם בשבוע ובקבוצה..ולכן המנעי מכך בעתיד…הוציאי את המשקל מהבית..:)
    לגבי הספורט…זה ממש חשבון חסכון לעתיד ולהווה….זה גורם לנו להרגיש נפלא ומעצב את הגוף שלנו…ככל שיש יותר מסת שריר בגוף כך נשרפות יותר קלוריות…בזמן התהליך כל יום הייתי עושה ספורט…..כיום אני הולכת למכון 3-4 פעמים בשביל הנשמה.:)
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

ללא אישור של רגע ודודלי

סתם

אל תשקלי בבית!!!!!!!!!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות