חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול היתה שקילה והיה לי מאוד קשה עליתי קצת אבל אמרתי למלי שהשבוע הלך לי כל כך טוב ממש אחד אל אחד באתי בכיף אפילו חיכיתי ליום השקילה וקבלתי סטירה, ספרתי למלי שאני מקבלת איזה שאו תרופה ומלי אמרה לי שזה בגלל זה מלי תמיד מעודדת אבל לי זה לא עוזר הייתי בטוחה שהיתה לי ירידה גדולה כי אני מרגישה את זה בפנים ובגוף ואפילו על כמה מהחולצות שלי היה קשה לי מאוד לישון בלילה רק מעצם המחשבה הרעה הזו אני ממש בדיכאון זה עשה לי ממש לא טוב היום ממשיכים כאילו לא רקה כלום אבל הראש חושב

אלמוני
    לא פעיל

לא להתייאש ולא לתייסר . לא קרה שום דבר לפעמים את הירידה תראי בשבוע לאחר מכן. אני יכולה להגיד לך רק מנסיוני האישי שאני אוכלת את הדף ושולחת כל יום רישום במייל לבדיקה והכל בסדר ושותה כמעט 3 ליטר ביום ויוצאת להליכות ושבועות שלמים אני תקועה. אז להגיד שאני באותו הרגע לא מתאכזבת זה שקר
    אבל אנחנו לא באנו לעשות דיאט בזק וללכת באנו לפה ללמוד לאכול נכון אז ממשיכים ולאט לאט יש תוצאות אני אחרי ירידה של 32 ק”ג ותאמיני לי הכל מירידות קטנות וסבלנות.
    לגיל יש גם מרכיב מאד חשוב לבעיות ההורמנליות שלנו גם כן . בת כמה את? אז מפה אני מאחלת לך המשך עשייה ולהמשיך במלוא הכח והתוכנית ואז תתראי את תגיעי לארץ הרזון.
    בהצלחה מציפי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות