חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב לכולם,

היום הולכת להשקל. יש לי תחושה שלא ירדתי השבוע ואני ממש מבואסת מכך וגם אם ירדתי אז הירידה תיהיה ממש ממש קטנטונת אולי 200-300 גר' אם בכלל. לפני שבועיים עליתי 500 גר' שבוע שעבר ירדתי 600 וסה”כ בקושי ירדתי 4 ק”ג אחרי מס' חודשים בתוכנית. די מבאס שכל התהליך הולך כ”כ כ”כ כ”כ איטי!!!!! אני שומעת על כאלה שירדו 8,12,20 ויותר ק”ג ואני שצריכה לרדת בסביבות 6-8 לא מצליחה לרדת!!!! אני משתדל להקפיד על התוכנית, לא מצליחה ב-100% אך עדיין אני לא רואה סיבה למה הגר' לא יורדים קצת יותר מהר….. משתדלתת לעשות ספורט פעמיים בשבוע. אפילו התחלתי השבוע ספינינג!!!!! ומתכוונת להמשיך!!!!
    זהו זה שיתפתי אתכם באכזבה שלי ולמרות כל מה שכתבתי אני לא מתייאשת ואמשיך בתוכנית וכמובן בקבוצת התמיכה ….. שבוע טוב ומוצלח לכולם!

אלמוני
    לא פעיל

ממי בוקר טוב אני מאחלת לך יום נפלא.
    מחכה לעדכון אבל כמי שמבינה לליבך היי חזקה .
    שתעלי על הגולם היום קחי נשימה עמוקה וחייכי , יום חדש ושבוע חדש מתחיל את האכזבות תניחי בצד והעיקר זה להמשיך.
    :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

תביני שאנחנו פה כדי לרדת במשקל, אבל גם כדי ללמוד לשמר את התוצאה כדי להנות מחיים בריאים יותר,
    את יורדת לאט ובטוח, תהיי חזקה-כמו שעינב אמרה הנה מתחיל יום חדש ושבוע חדש-והכי מומלץ זה לפתוח את השבוע עם הרבה אנרגיות טובות ומוטיבציה לעוד שבוע מוצלח.
    מאחלת לך המון הצלחה בשקילה ומחכה לעדכון, 😉 😉 😉

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות