חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #76265
    אלמוני
    לא פעיל

    אני מכינה דג סול -לוקחת תבנית שמה עיגולי בצל ועיגולי עגבניה פפריקה מלח פלפל ופטרוזליה או כוסברה.
    על זה שמה 2 חתיכות פילה סול-או בקלה-ללא שמן
    על זה שוב שכבה עגבניות בצל וכמובן חתיכות שום -שוב פפריקה מלח ופלפל שחור וסוחטת לימון הרבה.
    שאלה לא רק בצהרים מתי מותר לי שוב לאכול באותו יום חתיכת דג?? במקום מה אני יכולה לאכול?
    מליון תודות על התשובה

    #76266
    אלמוני
    לא פעיל

    היי רינה..
    שאלות כאלו אשמח אם תפני לפורום שאלות מקצועיות..או מתכונים:)
    בכל מקרה, עיגולי בצק זו פחמימה..ובצהריים את יכולה לאכול 200 גרם דג לפני בישול, בערב אפשר לאכול 80 גרם דג.
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות