אני מכינה דג סול -לוקחת תבנית שמה עיגולי בצל ועיגולי עגבניה פפריקה מלח פלפל ופטרוזליה או כוסברה.
על זה שמה 2 חתיכות פילה סול-או בקלה-ללא שמן
על זה שוב שכבה עגבניות בצל וכמובן חתיכות שום -שוב פפריקה מלח ופלפל שחור וסוחטת לימון הרבה.
שאלה לא רק בצהרים מתי מותר לי שוב לאכול באותו יום חתיכת דג?? במקום מה אני יכולה לאכול?
מליון תודות על התשובה
היי רינה..
שאלות כאלו אשמח אם תפני לפורום שאלות מקצועיות..או מתכונים:)
בכל מקרה, עיגולי בצק זו פחמימה..ובצהריים את יכולה לאכול 200 גרם דג לפני בישול, בערב אפשר לאכול 80 גרם דג.
בהצלחה