חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ירדתי 300 ג' השבוע.
    היום זה חודש מאז שהתחלתי – כך שירדתי 1 קג' במשך החודש.
    הייתה לי ירידה גדולה בשבוע הראשון עליה ואז שוב ירידות קטנות שבסופו של החודש רק 1 קג'.
    קצת מתוסכלת למרות שזה פעם ראשונה שהתמדתי במשך חודש.
    רוצה/ חייבת להמשיך. אך איך אפשר, נפשית, סבלנות, עם כאלה ירידות קטנות כל שבוע.
    משתדלת מאוד לעמוד בכל התפריט, מים עדיין לא שותה.
    מתוסכלת……. :כועס: :עצוב:

ester84
    משתתף

נכון, זה נראה מייאש לרדת מעט, אבל תסתכלי על זה אחרת, בחודש הזה יכולת לעלות במשקל…
    מה שגרם לי לעשות את הסוויצ' זה פשוט להבין שגם אם זה ירידות קטנות, זה עדיין ירידות. ועדיף לרדת קילו בחודש ולא לעלות כפול מזה (לפחות)

דבר שני, הצלחת להתמיד חודש, זה הישג, מגיע לך כל הכבוד.
    זה לא פשוט, תסתכלי על כל יום כהצלחה, ותאמיני שזה יגיע, בסוף תרדי
    אין אף אחד שהלך לפי הכללים ולא ירד… גם עם לא בקצב מסחרר, אבל ירד.

בהצלחההה רבהה בהמשך… :אוהב:

לי יש שקילה היום, ואני אומרת לעצמי בדיוק את מה שאני אומרת לך. לא משנה מה תהיה התוצאה אני יודעת שהתמדתי, במוקדם או במאוחר הגוף יכנס למסלול של ירידה שטובה לו ואגיע למשקל היעד (40 קילו למטה… :מבולבל: . בינתיים מציבה יעדים קטנים..

:אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

300 גרם זה ירידה טובהההה.. קילו בחודש עם עליות וירידות זה מעולהההההה :שמח2:
    תשתי מיים זה יעזור לך בירידה.. תשתי כוס לפני האוכל וכוס אחריי האוכל.. ככה לא תרגישי קושי..אחרי יומיים שהגוף שלך ייתרגל להכניס 2 ליטר מיים הוא כבר יידרוש את הכמות הזה ויהיה לך קל… אל תישברי בשביל זה אנחנו פה!! למרות ש”קל להגיד”.. כולנו היינו/נמצאות/ עוד נהיה במצבים האלו של ירידות קטנות… באמת תקפידי על שתייה ואת לא חייבת מיים יש תרכיז דיאט שהוא מותר וחינמי וטעים.. בהצלחה :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל את במגמת ירידה וזה נפלא
    חוץ מזה שאת בעצמך רושמת שאת מיים עדיין לא שותה – כלומר יודעת היכן ניתן לשפר.
    מיים זה שיקוי קסם – מאוד חשוב לתהליך ומאוד עוזר לרדת במשקל.
    תנסי השבוע לשים לידך כל הזמן בקבוק מיים ולשתות ותיראי הבדל גדול גם בהרגשה וגם במשקל.

אלמוני
    לא פעיל

ירידה יפה מאןד!! :שמח1:
    אני לא יודעת מה המשקל שלך,אבל במשקלים נמוכים זה יותר ממעולה;)

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד!!
    כל ירידה היא מבורכת!
    לגבי המים- תנסי לשתות כל מיני חליטות…בחורף הרבה יורת קשה לנו לשתות…
    אני יודעת שזה קשה ומתסכל שמשקיעים ולא רואים תוצאות כמו שאנחנו מצפות…המלצה ממני- תעשירי את התפריט שלך! תהיי יצירתית! זה כל כך עוזר ומסייע! את לא משתעממת! את נהנית להגיע לארוחות שלך כי הן מפנקות!
    ויהיה בסדר!
    בהצלחה יקירה!! :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות