חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי שחזרתי לתוכנית ואתמול היה מעולה. התעוררתי הבוקר מלאה מאוד לחוצה.
    מוזמנת היום לבראנץ במסעדה ולפניי עוד 2 אירוחים- אחד שלי בעצמאות ואירוח חיצוני יום למחרת.
    מה שזה אומר שאני צריכה לבחור מנה מותרת אחת ותכננתי להשתמש באירוח ביום העצמאות שלי כשאני שולטת ומודעת לכמויות באוכל המוגש.
    מה דעתכן? בעבר, אלה היו נקודת הקושי שלי.. נפלתי במסעדה והיה לי קשה להרים עצמי..
    אז מתכננת לשתות המון מים ולקחת איתי 2 לחם קל.. אבל מה עוד? :מבולבל:

לולי

אלמוני
    לא פעיל

מכירה את הדילמה הזו.
    בראנץ' במסעדה – אפשר לקחת סלט טוב עם המון ירקות ורוטב בצד. תעמדי בזה?
    אירוח חיצוני למחרת יום העצמאות – אצל אנשים קרובים לך מספיק כדי שתוכלי לברר מה בתפריט?
    אני דוקא חושבת שאת המותרת הייתי משאירה לבראנץ' או לאירוח החיצוני בדיוק מהסיבה שאצלך את יודעת בדיוק מה יש ומה את יכולה לאכול. יותר פשוט לשמור על התוכנית כשאת זו שמכינה. גם תהיי עסוקה בלארח יותר מאשר בלאכול. כך נראה לי…

מקווה שיבואו עוד כמה מומחיות לסייע לך :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

תנשמי עמוק :מאושר: אכן מלחיץ אבל לא בלתי אפשרי

היה לך יום טוב אתמול … קחי את זה הלאה. לעוד יום טוב.

אני לא בתוכנית של חלי אז אל תסתפקי בתשובה שלי , אבל :

הפתרון הכי טוב בשביל כל האירועים האלו זה לאכול מנה חזה עוף (גודל כף יד = 100 גרם או שיפוד פרגית = 80-100 גרם ) + פחמימה (תבחרי כאילו את בוחרת מהתפריט של חלי) . זו ארוחה נהדרת, לא?

את יכולה לשאול במסעדה כמה גרם המנה. לגיטימי לחלוטין.

את אפילו לא חייבת להשתמש במנה המותרת. תעשי סוויץ' בראש ותגידי לעצמך “זו פשוט עוד ארוחה ואני אוכל לפי התוכנית שלי”. זה כל היופי בתפריט של חלי : יש לך המון ממה לבחור ותמיד אחת או שתי אופציות יהיו קיימות. גם במסעדה, וגם ביום העצמאות.

אל תגיעי גוועת ברעב. תאכלי איזה פרי או ירקות מבושלים שעה שעתיים לפני כדי לבחור את הבחירות השפויות ביותר.

תעדכני איך היה…

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות