חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

השבוע היה לי מאוד קשה מבחינת התוכנית .
    כל היום אני עושה תוכנית כמו שצריך ובערב אני נכנסת לאטרף ואוכלת מנת פחמימה נוספת , אני מרגישה עם זה מאוד מאוד רע.
    ומפחדת ששוב פעם הדיאטה היא לא בשליטה.
    ירדתי יפה עד עכשו ואני מקווה להמשיך הלאה מבלי להשבר.
    שיהיה לכם יום טוב משרה

אלמוני
    לא פעיל

את יודעת שכשאני רואה את הSMS האופטימיים שלך על הירידות שלך ועל הרעל בעיניים, אני מקבלת מימך השראה.

את צודקת יקרה שלי, כי לפעמים אחרי שנותנים הרבה גז, מרגישים צורך להאט קצת… וזה בסדר.
    אז אחת הדרכים להאטה היא שהגוף מרגיש צורך לזייף קצת. ואחד הדברים הכי גרועים זה שתכעסי על עצמך. תקבלי גם את הכשלונות כמו את ההצלחות… הביטי להן בעיניים ותזכרי: שהיום יום חדש!!! חלון ההזדמנויות שלא נסגר מעולם!!! והזדמנות נהדרת לתקן…
    יש לך כמעט 15 קילו ביד. ולי נראה שלקבל את השנה החדשה עם 20 קילו פחות, יהיה מאוד ריאלי בשבילך. אז זה מה שאני מאחלת לך.
    את יכולה להעביר להילוך ראשון או שני בשביל לנוח קצת ואח”כ להגביר שוב. אבל בשום אופן לא לפארקינג.

שלך באהבה גדולה … גילי

אלמוני
    לא פעיל

לא לכעוס…אני מכל השבוע הזה עשיתי אולי יומיים תוכנית ואני סולחת לעצמי. אנחנו אנושיות, מותר לנו!
    תמשיכי הלאה ושימי לעצמך כמטרה לא ליפול רק היום…רק הערב.
    הערב את חזקה. את תראי איך תשחזרי את זה מחר ומחרתיים ובהמשך..
    בהצלחה!! 🙂

אלמוני
    לא פעיל

הייתי (כך אני מקווה) במצב זה עד לא מזמן. הדרך שמצאתי שעוזרת לי היא לדווח כל יום לפורום המקסים הזה על ההצלחות שלי. מי רוצה לדווח על מעידות? וזה עוזר לי. בנוסף אני רושמת כל מה שנכנס לפה ואיזה כיף לסמן – על מעידות ו + ענק על הצלחות. אני בטוחה שתחזרי לתוכנית עכשיו ומיד. יום קל ונפלא.

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה אותך שלפעמים אנחנו בתקופות של אטרף, אך גם עם תאכלי מנת פחמימה נוספת לא תעלי במשקל (כך אהובה אמרה) – בגלל שזה כל יום את זה אני לא יודעת וכדאי לשאול.
    חשבת לאכול ירקות מבושלים או בתנור ?
    ירקות טריים ?
    ג'לי מרמולייט או קרטיבים דיאט של 8 קלוריות לנשנוש ?

lee maman
    מנהל בפורום

1500 מדויק מאשר 1200 עם גנבות,
    אז לקחת עוד מנת פחממה לא נורא .
    כל יום רק להיום תמשיכי הלאה לעבר
    המטרה !!!!!!!!!! בהצלחה חמודה.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות