חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום אני ביום השלישי שלי לדיאטת החלבונים!!! האם יכול להיות שעליתי במשקל?? אני מיידי פעם נשקלת בבית ויש לי אינדקצייה לגבי המשקל ומה שראו עייני הבוקר ממש לא אהבתי, יש לי עודף של חצי ק”ג ממה שהתחלתי לפני יומיים את הדיאטה. מה לעשות? להמשיך כאילו לא ראיתי או שאולי הדיאטה הזו לא מתאימה לי וכדאי להפסיק אותה שעה אחת קודם???? אנא איה הצילו!!!!!!!!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

היי סטאר..
    את ותיקה אצלנו ויודעת מהן הסיבות המשמעותיות שבגינן אנו לא מרשות למשתתפים להשקל בשום מקום מלבד אצלנו ופעם בשבוע בלבד !! כל יום, הגולם המתכתי יראה לך משקל שונה וזאת בגלל פעילות הורמונאלית, מאזן נוזלים, מצבי רוח, וכדומה..
    התפריט הזה מתאים לכולם(מלבד סכרתיים, ילדים ובעלי כולסטרול גבוה)..לא לדאוג..ולהוריד את המשקל לאוטו או למחסן…
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

היי סטאר…
    אל תשקלי כל יום כי כל יום המשקל מראה משהו אחר.
    היום אני ביום הרביעי של דיאטת חלבונים וגם אני הרגשתי בהתחלה שאני עולה אבל זו רק אשלייה…מרוב שאנחנו רגילות לתוכנית כל שינוי נותן לנו הרגשה שעלינו..אפילו שזה לא באמת כך..
    אם לא קשה לך התפריט הזה ואת מרגישה איתו טוב תמשיכי עד הסוף ואם את חושבת שלא תעמדי בו אז תחזרי לתוכנית רגילה.
    בכל מקרה אם עושים אותו מדוייק לא עולים…
    אני אישית כבר מתה להגיע ליום רביעי ולהשקל בקבוצה כי קצת קשה לי בלי הלחם אבל לא נשאר הרבה 🙂
    אל תלחצי מהמשקל ותפסיקי להשקל, נשקלים רק בקבוצה!!
    תשימי את המשקל למעלה בארון או משהו כי זו ממש מחלה, למזלי אני נגמלתי כבר… 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות