חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

דיברת על נפילות ומעידות רציתי לשתף אותך שגם אני באותה סירה לאחר שהורדתי 16 ק”ג פתאום הכל נעצר כבר חודש וחצי אני על אותו משקל אני לא יודעת כל כך להסביר את זה, דיברת על לסלוח לעצמי אז כשזה קורה יותר מדי זה כבר הופך להרגל ואז יש יותר סליחות וכבר יותר סטיות מהדרך אני עדין לא במקום שלך שאת יודעת לקום אחרי נפילה לא מבינה איך הצלחתי במשך חצי שנה להחזיק את עצמי ועכשיו אבדה השליטה? :לאבטוח:

אלמוני
    לא פעיל

תעצרי ותיזכרי מה גרם לך להצליח במשך חצי שנה? תכנון? שליטה? רוגע? מטרה מוגדרת?
    תפקסי את עצמי, תתיישרי, מה שהיה היה, תמשיכי הלאה 🙂
    מה את באמת רוצה? מה את מוכנה לעשות בשביל להגיע למטרה? – תחשבי על זה ותמצאי את הפתרונות הנכונים לך(!) :שמח1:
    תהיי בטוחה ברצון שלך ותאמיני בו :מאושר: כמובן שעשייה ותכנון יובילו אותך עד שתעלי על דרך המלך ….
    טיפ שלי – בשבועות שאני מרגישה שאני מרגישה חוסר שליטה אני עושה רישום, קוראת שוב את החוברת, עוברת מארוחה לארוחה, מסתכלת על מה שהשגתי (17.6 ק”ג) וכמובן שלמדתי להנות מהדרך :אוהב: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

השליטה שלך לא אבדה…
    אם את שואלת אותי לגוף יש שפה משלו וכמה אפשר להיות כל הזמן במצב של שליטה (אגב בכל מובן בחיים) לפעמים הגוף והנפש רוצים מנוחה ואין לי ספק שאת תעלי על הגל שוב… קבלי את ההפסקה הזו באהבה ותהיי מודעת לכך שזו רק הפסקה ולא עצרת… את תמשיכי, ואיך אני יודעת שתמשיכי? כי חצי שנה את על אותו משקל ושומרת על 16 קילו מכובדים בכיס… אם באמת היית מאבדת שליטה באופן טוטאלי ומרפה מהתכנית אין לי ספק שגם היית מעלה… אמונה שבאמת הכל אבל הכל בסדר והרבה פחות גרוע ממה שאנחנו חושבים ומרגישים תביא להמראה מהמקום הכביכול נמוך שאנחנו נמצאים בו 🙂

אלמוני
    לא פעיל

הי חופית בוקר טוב,

קודם כל וואוו 16 ק”ג זה מדהים תראי קודם כל כמה יש לך בכיס ותהני מזה צריך להנות גם מהקיים, תנסי לראות מה עשית מתחילת התהליך שעכשיו את כבר פחות מקפידה או פחות עושה…לפעמיים מניסיון אני אומרת לך יש תקופות שהם יותר קשות שכבר לא מגוונים בארוחות,אוכלים אותו דבר,כבר אין כוח לבשל,כבר לא פותחים תחוברת חושבים שאנחנו הכל יודעים..הכוח זה העשייה שלנו ברגע שנעשה ונחייה את התוכנית נצליח..תראי איפה קצת כבתה האש בתוכנית ומה את יכולה לשפר..

עצה שלי- תכנסי לאתר יש מתכונים מדהימים!! תתחילי לבשל דברים חדשים שלא ניסית,תכיני דברים מעניינים תכניסי בחזרה את החשק והלהט לתוכנית!!!

גם אם נפלת לא קרה שומדבר אל תכעסי על עצמך אם לא נופלים לא קמים!! צריך לדעת להתמודד ולעשותבחירות נכונות..מה גם שאני בטוחה שאם תכיני,תתכני ותהיי מאורגנת לא תרגישי צורך בליפול..אל תחשבי על נפילה תחשבי על איך את מצליחה!!!

מנסיוני- תקופות קשות עוברות!!! תראי איפה את יכולה לשפר ולהקפיד יותר..

יאללה את עולה בחזרה על הסוס=(התוכנית המדהימה) ומעדכנת אותנו בתוצאות!!

בלי וויתוריםםםם כןן?

שבוע מדהיםםם וב-ה-צ-ל-ח-ה!!! 😉 😉 😉

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות