חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מתוסכלת. בתהליך הגמילה מעישון עדיין מתקדמת אבל נורא לאט… הגעתי 10 בדלי סיגריה ביום (מכינה שליש סיגריה – זאת אומרת 3- 5 סיגריות שלמות ביום ) – זה כל פעם יורד טיפה… אבל טיפה ואני בתהליך כבר 3 חודשים. כמובן שירדתי משתי קופסאות ביום אבל אני , כמו שאבא שלי קורא לי ” “שלום עכשיו” – הכל עכשיו. הכל מהר. החלטתי משהו – צריכה להשיג אותו.

הסיבה שאני לא מפסיקה לעשן במכה היא בשביל לא לעלות במשקל 2-4 קילו כמו שכולם יודעים שקורה. אז אני יורדת לאט לאט בכמות הסיגריות.

במשקל עליתי קילו וזה מתסכל אותי נורא. אני יודעת בהגיון שקצב חילוף החומרים מאט קצב כשמפסיקי לעשן (זה לא יאמן – הוספתי עוד שעה ספורט ביום: 2-3 שעות ביום אני עושה ספורט – שורפת מעל 800-1000 קלוריות ביום (לפני תהליך הגמילה שרפתי 600-700 ביום) – ונאדה!! לא יורדת – רק עולה. המשקל מזדחל לו למעלה… אני יודעת שזה הזמן פשוט לשמור ולא לנסות לרדת וכו וכו אבל בסוף – כל ההיגיון הזה הולך ואני נשארת עם התסכול והתחושה שלא מצליח לי כלום!!

ומכאן התסכול

עכשיו כבר יומיים חולה. .. אז כמובן שלא עושה ספורט (אתמול עוד ניסיתי… היום ויתרתי מראש)

אשמח לקצת עידוד. סליחה שחפרתי. :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

תראי, זה באמת מתסכל מה שאת כותבת, ואני מבינה אותך לגמרי!!!
    אבל בגדול ומהצד אני רואה דברים אחרים-
    רואה אישה עם כוחות נפש אדירים שמסוגלת לעבוד בהדרגה על גמילה זה ממש לא פשוט. לפעמים קל יותר להעיף את הכל ב'בום', ואז גם ליפול מהר
    אני רואה אותך מתמסרת לפעילות גופנית בלי לותר לעצמך ובלי לעשות הנחות, ווזה ממש מעורר התפעלות איך את ככה מסוגלת, את חרוצה וחדורת מוטיבציה ברמה גבוןהה
    אני רואה אותך עד כמה את עדיין מתחייבת לתהליך ולא זורקת הכל למרות העליה.
    והכי הכי רואה אותך שורדת למרות הגמילה האיטית.
    אז זהו בשבילי את האישה הכי מוצלחת ואדירה בתבל!!!!
    תני לתהליך עוד חודש, מבטיחה לך שתהיי מרוצה ונחגוג איתך ביחד.

אל תשברי יקירה שלי
    אני אוהבת אותך מאוד!!! :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ראשית – הדבר הכי חשוב שאת יכולה לעשות עבור הגוף שלך הוא להפסיק לעשן. לגמרי. ואומרת את זה מישהי שעישנה והפסיקה ויודעת כמה זה קשה. החלק הקשה מאחורייך – מ2 קופסאות ל רבע קופסה – את פשוט מדהימה! עכשיו תפסיקי לגמרי! 10 בדלי סיגריה זו עדיין התמכרות. תפסיקי!!! את לא תעלי במשקל בגלל שהפסקת את זה וזו ממממממממש לא סיבה לא להפסיק! הירידה בחילוף החומרים כבר קרתה כשירדת מ2 קופסאות. עכשיו זה רק פסיכולוגי. את חיה חיים למופת – תזונה וכושר. התוצאות יגיעו, ואולי בעצם את כבר חתיכה הורסת :אוהב: ?

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות