חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שבת שלום לכם …
    כמה טיפים קטנים איך לעבור את השבת בשלום …

איך להפוך את השבת לשגרה בתוכנית?
    סופי שבוע, חופשות וכל שינוי אחר בשגרת היום-יום עשויים להיות מבחן אתגר לבדיקת רמת דבקותנו במטרה ובהצמדות לתוכנית.
    שבת היא כידוע אחד הימים היותר קשים משאר ימות השבוע. אנחנו בבית, ללא תעסוקה, עם הרבה זמן פנוי והרבה יותר אוכל. כל המשפחה בבית ולעיתים מגיעים גם אורחים נוספים – דבר הדורש כמובן, מאכלים מיוחדים ובכמויות גדולות מהרגיל. ובכן, מה עושים?
    • אל תצומו כל היום לפני הארוחה העיקרית, דבר היוצר תחושת רעב גבוהה, איבוד שיקול הדעת וקושי לעמוד בפני הפיתויים.
    • קומו מדי פעם מהשולחן ועזרו להגיש ולפנות. כך גם תזכו ברושם טוב מצד המארח.
    • אכלו לאט, הניחו את הסכין והמזלג מדי פעם ושוחחו עם היושבים לצידכם.
    • העדיפו תמיד משקה דל קלוריות או מים, וכך תחסכו קלוריות מיותרות.
    • והכי חשוב – להפעיל שיקול דעת וליהנות מהאוכל. זכרו, אם בכל זאת אכלתם יותר ממה שתכננתם, לא לשבור את הכלים ולא להתנפל בייאוש דווקא על האוכל. למדו לסלוח לעצמכם והתחילו את היום שלמחרת בארוחה מתוכננת כרגיל.

מסעדות, אירועים וימי הקיץ החמים…
    תקופת הקיץ מלאה בחופשות, נסיעות לחו”ל, אירועים משפחתיים, טיולים ועוד.
    למרות המודעות הגדלה והולכת בענייני בריאות ותזונה נכונה, הנטייה של רובנו היא לגשת לדוכני המזון המהיר – העשירים במאכלים עתירי קלוריות ושומן.
    וזאת כמובן בגלל חוסר התכנון לפני היציאה מהבית.

– באירועים משפחתיים – העדיפו מאכלים שאינם מטוגנים, בחרו במבושלים ובצלויים. ותרו על מגוון הפחמימות המוצעות כמו סוגי הלחם השונים והשאירו את מנת הפחמימה כתוספת למנה העיקרית.
    – במסעדה – הזמינו מרק או סלט אך לא את שניהם אלא אם זוהי כל הארוחה, או הזמינו סלט והתחלקו במנה העיקרית עם מישהו אחר. בקשו שאת הרטבים לסלט יגישו בכלי נפרד או שלא יוגשו כלל, ותבלו את הסלט בכפית שמן זית, לימון, מלח ופלפל.
    – בטיולים ויציאות מחוץ לבית – אין יותר פשוט מאשר להכין מראש ירקות טריים, כריכים מלחם קל, פירות ושתייה דלת קלוריות.

בברכת שבת שלום …
    וכמובן לא לשכוח ” לפני כל ביס תחשבו על הג'ינס ” , חלי ממן

אלמוני
    לא פעיל

שבת קלה וקסומה לכולנו.
    וכן את צודקת שישי שבת זה ממש הכי קשה להשתלט על התוכנית .
    ויש מטרה טובה לכולנו והיא להגיע לארץ הרזון וכמובן לשים ג'ינס ולא בגודל של אוהל .
    שבת שלום משרה

אלמוני
    אורח

שבת מקסימה כמוך !!!!!
    דש חםםםםםםםםםםם.
    אוהבת ומעריצה לעדדדדדד..גלית.

אלמוני
    לא פעיל

כמה כיף לראות אותך שוב על המסך!
    שבת שלום נשמה טהורה!

אלמוני
    לא פעיל

אני כלכך שמחה עלכך שהצטרפתי אל התוכנית שלך לא רק שאני יורדת במשקל אלא נהנית מהתהליך עצמו והצלחתי לסחוב ולסחוף אחריי קבוצת בנות . תודה מראש ואני יודעת שזאת רק ההתחלה

אלמוני
    לא פעיל

מאחלת לך את הטוב שבעולם ואין עליך
    קולעת בול ועכשיו אחרי
    שקראתי את ההודעה שלך מבטיחה בזה הרגע
    להיות שפוייה ולחזור לגי'נס
    במידה קטנה יותר שלך תמיד באהבה רחלי מעכו

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף