אני כבר לא יודעת אם לצחוק או לבכות!! ב- 4.1 התחלתי באופן עצמאי את התפריט של 1200 . אני אוכלת כמו שכתוב ודי מקפידה מלבד ארוחת לילה שלא יוצא לי לאכול ומים שבקושי שותה . מרגישה כבר כמו צב מכמות הירקות שאני אוכלת בכל ארוחה. היום כשנשקלתי בבוקר (נשקלת באותו יום ובאותה השעה ב-6:00 בבוקר ) השינוי במשקל הוא של 200 גר'. על פניו בבית אומרים לי שרואים שרזיתי אבל המשקל מראה משהו אחר . האם ייתכן שירדתי בהיקף ולא במשקל?? ספורט אני לא עושה מלבד ריקודי עם של פעם בשבוע. האם הגיוני ? מתוסכלת ועוד רגע הולכת להוציא את התסכול בארוחה עתירת שומן… תודה חגית
היי חגית..
ראשית, מהם הנתונים האישיים שלך ?
שנית, לעיתים הגולם(המשקל) לא מראה לנו תוצאה ו/או משכורת..באותו שבוע, לעיתים זה מגיע שבוע לאחר מכן..ולכן אני ממליצה שתמשיכי ונראה שבוע הבא מה הירידה…אין סיבה לדבוק בתוכנית ולא לראות תוצאות…רק לעיתים הן מתעכבות קצת…והוצאת התסכול על ארוחת עתירת שומן בטוח לא תעזור לך..אז תשארי עוד קצת איתנו..ונבדוק ביחד איך לעזור לך..
בהצלחה
את חייבת לשתות מים ולאכול את כל הארוחות זה יסייע לך יותר לרדת במשקל , אני היה לי שבוע שירדתי 500 גרם ולא נכנעתי המשכתי ושבוע לאחר מכן ירדתי 2.800 קילו וזה מעולה , לפעמים רואים את התוצאה רק שבוע לאחר מכן ואז זה מחפה על השבועיים יחד…אל תוותרי לעצמך