חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני כבר מספר חודשים אצל חלי
    יורדת קג' אחד עולה חצי יורדת חצי עולה כמעט קג' וכו'
    בקיצור המשקל לא זז (ימינה כמובן…..) ב5 חודשים יכולתי להיות לפחות מינוס 10 קג'
    אני מתלבטת באם להפסיק ללכת, לעשות לי מן הפסקה קטנה חודשים בערך ולחזור
    כי ממש ממש לא ירדתי במשקל וזה מייאש ומתסכל אותי,
    האמת שאני לא יורדת מפני שאני “שוברת” הרבה, ויש לי המון נפילות שממשיכותת עד שאני הולכת לישון
    אני חושבת שאולי אני בתקופה לא כל כך טובה וזקוקה להתרעננותתתת הפסקה ואחזור בעוד כחודשיים
    או לחילופין לפתוח דף חדש חשבתי אולי לשנות יום / מקום וכו' מחכה לתשובתכם ההגיונית
    למרות שאני בטוחה משום מה שכולם יגידו לי להמשיך, אך מצפה שמישהי שמרגישה כמוני תבין אותי
    שבת שלום לכולנוווווו

אלמוני
    לא פעיל

אני הייתי בדיוק במצבך.לפני שנתיים הייתי אצל חלי ועוד לא הייתה קבוצה במקום מגוריי אז נסעתי לקבוצה מרוחקת יותר. הייתי שם משהו כמו חודשיים, ראיתי שאני לא כל כך יורדת והפסקתי. לאחר כחודש ומשהו נפתחה קבוצה באיזור שלי, הלכתי וגיליתי שעליתי 5 קילו. אמרתי לא נורא אני מתחילה מחדש. ואז גם לא כל כך ירדתי ועזבתי,נכנסתי להריון ולפני חודש חזרתי לקבוצה 11 קילו יותר. מה שאני מנסה להגיד לך זה שעצם זה שאנחנו בקבוצה גם אם אנחנו לא יורדים מהר אנחנו במסגרת ולפחות אנחנו לא עולים בטירוף. אם תעזבי עכשיו אפילו לחודש את תשחררי כל רסן ותגידי לעצמיך:או קיי אני יהנה עכשיו מכל הבא ליד כי עוד חודש אני חוזרת לקבוצה ואז אני לא יוכל לאכול….נכון?
    אני מציע לך להישאר בקבוצה, לתכנן, להינות מהארוחה המותרת שנותנת המון כוחות ולהיעזר בנו ובמנחה שלך.
    אם תעזבי עכשיו כשתחזרי יהיו לך עוד כמה קילגרמים להוריד וחבל.

תתאפסי וחזרי לתכנית במהרה.תחשבי על הבגד ים של הקיץ!

שיהיה בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

אני אומנם בשמירה וגם אצלי אין ירידות ואם אני מסתכלת על ה3 חודשים האחרונים אני במגמת עליה ממשיכה ללכת לקבוצה ולא מוותרת ומה שאני מייעצת לך זה ללכת לקבוצה חדשה או מנחה אחרת שתרענן אותך ותגרום לשינוי כל שהוא מבחינתך. רישום כמובן עוזר אם לא עשית עד היוםץ.תעשי גיוון בתפריט לפעמים אנחנו אוכלים כל הזמן אותו דבר והגוף מתרגל שמירה במקום ירידה במצב שאני צריכה חיזוקים אני הולכת אפילו פעמיים לשמוע את המנחות גם אני בתקופה לא קלה ואם אני לא אשמור אני עלולה לצאת מהשמירה בתי הפסקה לבוא לקבוצה ועלתה בחזרה לכםן אני לא מוותרת וממשיכה לבוא לקבוצה ולקבל כוח לקבל כוח
    אנחנו לא יכולים לעשות את זה לבד וחופשה אפילו הקצרה ביותר מהתוכנית עלולה להביא לעליה תתסכל אותנו יותר
    שיהיה בהצלחה
    סיגלית

אלמוני
    לא פעיל

אני עזבתי ל3 חודשים והעלתי 5 קילו !!!!!!!!
    קחי את עצמך בידיים… תעשי רישום כמו שצריך.. תמצאי לעצמך עיסוקים שימלאו לך את הזמן הפנוי שבו את חורגת מהתפריט.. כמו : לראות סרט טוב, לנקות את הבית, לקרוא ספר, לעשות אמבטיה חמה, לצאת עם הכלב (אם יש לך) וכו' וכו'.. כל דבר שאת אוהבת פשוט תעשי אותו בזמן שקשה לך.. רק אל תעזבי כי זה יהיה יותר גרוע…

מאחלה לך בהצלחה יקירתי
    שבוע טוב !!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות