חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב לכל חבריי וחברותיי…

אז מה לעשות לא כולם מחוננים כמו עליזה ישנם גם אנשים שקצת סוטים מהתוכנית וזו אני…
    לוקחת אחריות ומהיום אני בתוכנית כאילו זה השבוע הראשון שלי!!
    ישנן גם תקופות כאלו שקצת בורחים מהתוכנית.. אבל בעצם אני חושבת למה לברוח מדבר שאני כה רוצה???!!!

הריי כל מה שרציתי עד היום נלחמתי והשגתי אז למה שאת עולם הרזון אני לא אשיג???

די מספיק!! נגמרו המשחקים!!!

הכל כבר מאחוריי.. ואין תירוצים ואין משלקים ובעיקר אני סטיות.

אעדכן אתכם על עדכון השקילה היום.. אל תצפו לירידה אם אשאר אותו הדבר אני אהיה מאושרת 🙂

בהצלחה לכל הנשקלים והנשקלות…
    נשיקות

אלמוני
    לא פעיל

היי אושרתי..
    ראשית, לפני שאת יוצאת לקבוצה לנשום עמוק..:)
    שנית, “די מספיק, נגמרו המשחקים” – איני מסכימה לכך שאלו משחקים, התהליך הוא מסע..והתהליך שלך טבעי ואנושי לחלוטין..אי אפשר לצפות רק לירידות בתהליך, או רק להצלחה..
    לעיתים יש ירידות ועליות בכל מסע וזה בסדר..זה מלמד אותנו רבות..אז את בסדר גמור, רק התמדה..זה מה שחשוב..:)
    בהצלחה, יום נעים

אלמוני
    לא פעיל

למה לא כולם כמו עליזה? מה עליזה עושה שאחרים ואת לא יכולים לעשות? יקירתי הכל בראש, הכל מתחיל בכמה אני באמת רוצה וכשהסוויץ' הזה בראש נעשה רק השמים הם הגבול.
    הכי לא נכון להגיד אם אני יכולה כל אחד יכול כי גם בלי אם אני יכולה הזה כל אחד יכול ואת במיוחד, אישה מדהימה, מקסימה, לבבית, אמהית, חברה ולא סתם חברה, חברה טובה, אישה,
    ואחת שכבר הצליחה וירדה למה את חושבת שאת לא יכולה להיות רצינית כמוני.
    נשמה שלי, תעשי ספורט ותאכלי את הדף של התפריט ואל תפחדי לעולם מ 2 כפות של קרוטונים שגנבת ותראי לעצמך ואחר כך לכולם שאת כן את אושרתי שלי שמה את כולנו בכיס הקטן.
    כבר אמרתי שכשעושים תוכנית לא מגיעים לשקילה כדי לראות אם ירדתי אלה כמה ירדתי וזה הבדל גדול וחשוב.
    אז די עם החוסר בטחון הזה ותראי לנו מה שאת יודעת לעשות טוב ושוב כי את רוצה, כי את יכולה ורק ככה תצליחי נשמה שלי
    אוהבת אותך.
    ליזוש, חי קילואים פחות.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות