חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בסוף הלכתי לקבוצה אתמול..
    לא הייתי בדיוק חודש, והנזק להפתעתי היה רק 400 גרם מאז השקילה האחרונה…
    כל הקבוצה כולל המנחה נורא שמחו שחזרתי. נתנו לי להרגיש שאני ממש רצויה..
    שתי בחורות נכנסו לשמירה אתמול, ופתאום נזכרתי איך אז אני נכנסתי לשמירה….והיו לי מה זה רגשות מעורבות..מצד אחד באסה שנתתי לזה ללכת ולא שמרתי על התוצאות…ומצד שני רצון עז לחזור שוב לשם…וכמובן טיפה קינאה (קינאה לבנה 🙂
    כשהמנחה עשתה סבב, אמרתי שאני הגעתי בפעם ראשונה…כמובן, שכולם ידעו שזה לא נכון, אבל הסברתי שאני מתחילה ספר חדש.., את הספר הישן אני סגרתי והנחתי בצד ועכשיו יש ספר חדש, כאשר כל יום זה דף, ואשתדל שהדפים יהיו מסודרים ומדוגמים..וגם אם יהיה יום לא הכי מדוגם, אז יום למחרת אני “הופת את הדף ” כי הרי יהיה יום חדש…
    עם הגישה הזאת מרגיש לי יותר קל להתחיל הכל מהתחלה..
    יצאתי עם רצון!! רצון לחזור לג'ינס, למתכונים, להרגשה של אלופה…
    אחרי הקבוצה מיד הלכתי לסופר וקניתי את כל הדברים שהיו חסרים לי (ריבה לייט, פופקורן 100 קלוריות, חטיפים, מעדנים, ומלא ירקות…)
    היה אתמול יום מדוגם גם מבחינת התפריט (חוץ מזה שאת הארוחת לילה אכלתי טיפה מאוחר ומיד הלכתי לישון…, זה בסדר??
    ועוד הוספתי ביצה קשה במקום הכוס חלב שיש לנו 1 חינמי ביום (לנס קפה) אז אם אני לא שותה נס בכלל (כי אני שותה שחור) אז אני מוסיפה עוד חלבון גבינה (או ביצה קשה או8 מעדן 0% )- מה דעתכן??
    איך עבר היום אתמול?

אלמוני
    לא פעיל

רק 400 גרם את מורידה את זה כמו גדולה השבוע 🙂
    כנראה שהגוף רומז לך שהוא מחכה שתתני לו ירידה :מאושר:
    גאה בך שהלכת , אני יודעת שזה לא קל אבל עכשיו את יותר בטוחה ואני יותר רגועה בשבילך 🙂

גם אני הלכתי לישון אחרי הארוחת ערב זה לא כזה נורא כי זה לא כבד מידי על הגוף 😉
    הכי חשוב שאוכלית את 6 ארוחות ומקפידים על התפריט !
    אני חושבת אישיתי שאי אפשר להחליף את הכוס חלב עם חלבון גבינה אחר אבל בשביל זה יש עכשיו את המנחה שלך תשאלי אותה אני בטוחה שהיא תשמח לעזור:)

רוצה לדעת איך עבר אצלי היום ?
    נשקלתי וירידתי 1.300 :מאושר:
    כן כן איזה כיייףףףף , שעושים תפריט ומתאמצים הגוף יודע לתת את הצופר :לשון:
    אז יאללה לעבודה יקירתי מאמינה בך !

אלמוני
    לא פעיל

התגובה שלך ממש גורמת לי חשק “לעבוד” השבוע ולהצליח יותר שבוע הבא.
    זוהי הגישה שצריכה להיות לכולנו, כל אלה שבשמירה: לא לזלזל, להקפיד ללכת לקבוצה….
    כי אם לא שומרים, מקפידים, ונשקלים בקבוצה – מיד עולים!
    ב-ה-צ-ל-חה! :מאושר: :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות