חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

השבוע לא הולך לי לעשות תכנית מדויקת ממש.
    לא יודעת מה קורה לי , 3 שבועות גם לא הלכתי לקבוצה אני נמצאת קצת במועקה ולא יודעת למה? אין סיבה מיוחדת.
    ואז אני לא עושה תכנית מדויקת , הכוונה לא לחריגות ונפילות אלא להיפך אני לא אוכלת את כל מה שאני אמורה לאכול בתכנית.
    אתמול חגגתי לבן שלי הקטן יום הולדת עם הכיתה בבית ונפלתי על כמה קרקרים וחטיפים וחתיכת עוגה ורע לי עם זה מאוד מאוד.
    מצד אחד חשבתי לעצמי שאני בסך הכל בן אדם וגם לי מותר באירועים כאלה להראות טיפה של שפיות , אבל לא טוב לי עם זה בכלל בכלל. בנוסף יום חמישי הזה אני חוגגת יום הולדת (3 ימים אחרי הבן שלי ) ובעלי רוצה לקחת אותי למסעדה ולקנות לי עוגה ואני נמצאת בדילמה , מצד אחד אני לא רוצה לפגוע בו, ומצד שני אחרי הנפילה של אתמול לא מתאים לי מסעדה ולא עוגה בטוח . לא יודעת מה קרה לי אבל נגמרו לי הכוחות להמשיך וכמה שאני עושה לעצמי שטיפות מוח שאני חייבת להמשיך בכל זאת הורדתי 20 קילו אבל כלום!!! לא בא לי ללכת לקבוצה יותר.
    ואני עושה תכנית פחות או יותר בבית .
    אני חייבת לחזור לעצמי כי אני רוצה להוריד עוד.
    הצילו!!!!!!!!!!!
    שרה

אלמוני
    לא פעיל

שרה היקרה,
    קומי ואספי עצמך מייד ! אני יודעת וכ”כ מבינה אותך שהמשימה ממש לא קלה וכמובן שהמוח החולה שלנו משדר לנו מסרים אחרים, כמה אנחנו מסכנות וכמה אין לנו כח וכו' וכו'… עצרי מיד את המחשבות האלה. גם לך, שרה, מגיע לחיות טוב יותר. מדרון האוכל הוא תלול וערמומי ובשניות אפשר למצוא עצמנו בקרקעית. אל תתני לעצמך לשקוע ואל תוותרי לעצמך ! את יכולה ואת מסוגלת ! תגידי לעצמך כל הזמן: “הורדתי 20 ק”ג, אז לא רק שאני יכולה, אלא אני סופר יכולה”, אל תפסיקי לנסות לעולם. המנסים שוב ושוב הם אלה שמצליחים, שרה. אז מה קרה, נפלת קצת, חרגת קצת ? מתחי קו וזרקי את כל מה שהיה לאחור, זה לא מעניין אותך יותר ואת לא מתעסקת בזה יותר ! אספי את כוחותייך וחזרי לקבוצות – שם טמון הכוח ! ותאמיני לי, ברגע שתחזרי – את תרגישי שכל כוחותייך חוזרים, מבטיחה לך !
    אז קדימה, לחזור לתוכנית.
    נ.ב.: מזל טוב ליום הולדתך. ולגבי המתנה שבעלך רוצה להעניק לך, תגידי לו שמאד מתחשק לך ללכת ליום ספא מפנק, ג'קוזי ועיסוי. זה עושה פלאים לנפש ולזוגיות ואני חושבת שגם הוא ישמח.

בהצלחה
    ממני – הילושי

אלמוני
    לא פעיל

שרה מודה לך על הכנות
    כאחת שחוותה הרבה נפילות והרבה קימות אני מבינה ללבך
    נסי להגיע לפשרה
    ארוחה במסעדה אפשר לאכול ולהישאר במסגרת התוכנית
    אני תמיד מעדיפה בשרים על האש סלט לא מטובל ובסיס כבר קיים
    לגבי העוגה
    שתפי אותו בקושי שלך וותרי על החלק הזה
    כך גם את תהני
    גם תשארי במסגרת
    גם לא תפגעי בו
    והעיקר תהיי טובה לעצמך
    נפלת, קמים וחוזרים לתוכנית הרגילה
    לא תתני לכמה קרקרים וחתיחת עוגה לקלקל לך את החיים

אלמוני
    לא פעיל

היי שרה..
    נו..שויין…(במבטא), אם תקחי את ההודעה שלך ותנתחי אותה..את תראי שכל התשובות נמצאות שם..:
    1. זועקת הצילו – משמע, רוצה עזרה..
    2. לא עושה תוכנית מדוייקת – משמע, בשביל להצליח צריך לעבוד ולעשות תוכנית מדוייקת..
    3. “אני בסה”כ בן אדם” – משמע, תירוץ סבבה להמשיך לאכול, כי חיים רק פעם אחת..
    4. “טיפה של שפיות” – האם באמת שאכלת באירוע הרגשת שפיות או הרגשת אי נעימות שאינך בתוכנית ואינך בשליטה ושאת לא בדרך להצלחה..
    5. נגמרו לי הכוחות – איפה מתדלקים אותם? 🙂
    6. איך הורדת את ה – 20 קילו? מה עזר לך? מה צריך לעשות כדי שתמשיכי לרדת…
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות