חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולן, הרבה זמן לא הייתי כאן.
    עברתי הרבה דיאטות ב3 חודשים האחרונים. ניסיתי לרדת מ68 ל55,(גובה 1.60) אך לא ממש הצלחתי.
    התחלתי עם hcg,למרות שלא הייתי רעבה נשברתי הרבה,ירדתי בסהכ 2 קילו.
    קילו אחד עלה בפסח,ואחכ הורדתי אותו בדיאטת 17 הימים. וזהו, נתקעתי.(כי נשברתי המון)
    ניסיתי שוב hcg, וגם שם לא הלך לי. הייתי שומרת כל השבוע על התפריט ובשישי זוללת מכל הבא ליד, מה שמציב אותי כיום במשקל 66.7 כשבשישי ,לפני יומיים,הייתי 65.6.
    בעבר הייתי אצל חלי אבל לא הצלחתי להתמיד.זו הבעיה שלי. אני רוצה תוצאות ומהר אך לא מספיק עושה בשביל זה ולא מספיק מדייקת.(חבל לי על ככ הרבה כסף שבזבזתי עבור הקבוצה של חלי שהייתי בה ולא ירדתי בתכלס כלום)
    אני עקבתי אחרי הפורום לאחרונה, וראיתי ירידות מטורפות ממש. יעלי- הגעת למשקל שכרגע הוא חלום בשבילי,62,(ואני עוד יותר נמוכה), עדן שכבר נמצאת בשמירה (אגב, מה הbmi שלך אם אפשר לשאול?) ברבית שאוטוטו בשמירה וגם ניקו. מדהימות אחת אחת.
    אני כרגע די אובדת עצות. חייבת שינוי! בינתיים לא ממש עברתי שינוי..איך עושים את זה? ואיך אני יורדת 10-13 קילו? מפחדת מעצמי.
    במיוחד שלא כ”כ אכלתי פחמימות בשבועיים האחרונים.(חוץ משישי שבת שלא נעים לומר,זללתי)
    אשמח מאוד לעצות ממכן יקירות.
    יום נפלא.

אלמוני
    לא פעיל

חן אהובה
    זוכרת אותך
    זוכרת את הימים השמחים של ירידה של 1.300 וזוכרת גם את הימים של 200 גרם עליה
    זוכרת גם את האפייה של חלות השבת של אמא שלך ואת ההתמודדות שלך (גיבורה) מולן
    זוכרת איך כל הזמן רק חיזקת את כל מי שכתבה על קושי.
    זה הזמן לעזור לך… כאן המקום לקבל חיבוק וחיזוק. השבוע מחולקים בקבוצות תפריט הקיץ וגם יעלו לאתר. התפריט מופחת פחמימות, קליל ובדיוק מתאים לשינוי מרענן לפני הקיץ. בטוחה שתתאהבי בו וקדימה לעבודה. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

היי חן,
    לדעתי הכי חשוב זה להחליט שהתחלנו!
    להתחיל לשמור כמו שצריך לתכנן, וגם להינות מזה – כי אפשר להנות בקלות מהתהליך…
    למצוא מתכונים מפתים וטעימים ולגוון.
    לא לחשוב כל הזמן “אני בדיאטה”, דבר שרק מדכא, אלא “אני באורח חיים בריא”. לשמוח מזה.
    כל דיאטות הכאסח למינהן – סופן כאסח. אין מה לעשות 😉
    תחזירי לפעילות במלוא המרץ כאן, תתכנני כל ערב (מראש!) את היום הבא, והכי חשוב – תתחילי.
    בהצלחה :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל – מבינה אותך מאודדדד!
    קשה לעבוד כל כך קשה ולראות תוצאות עלובות, או עליות, בזמן שזה עדיין מלחמה יומיומית ואפילו רגעית.
    אבל חשוב לזכור- אין אופציה אחרת!! יותר טובה, אני עקבתי גם כן אחרי שיטות דיאטה כאלו ואחרות…. חלי ממן הכי מאוזנת ובריאה לגוף.

תנסי לחשוב מה האופציה הנוספת? להמשיך לעלות במשקל ולשנוא את עצמינו ואת המראה שלנו ולאכול את עצמינו ברגשות אשם וחרטה, את יודעת נפשית כמה זה קשה…..
    צריך להפנים שנפילות הן חלק מהתהליך, אנחנו אנושיים וזה מה שיפה בתהליך הזה. אז בסדר נופלים קמים נופלים קמים כמו תינוק שמתחיל ללכת.
    העניין הוא עקביות, נחישות והתמדה.
    והעקשן מצליח בסופו של דבר. :מאושר:

קדימה צאי לדרך ותהיי חלק מהפורום המקסים הזה ומהבנות כאן שהן קאוצינג'יות אחת אחת :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות