חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אהלןןןן!
    אז ככה , היום ב2 וחצי אני טסה לפולין בטעם משלחת של בי״ס לשבוע עד יום שני בבוקר, זה אומר- אי אפשר לשמור על דיאטה:S , לקחתי איתי חטיפי אנרגיה , פיתות קלות ועוד, אבללל- אני לא חושבת שאני אצליח לשמור על דיאטה מסודרת וזה מבאס אותי להעלות במשקל, במיוחד עכשיו-התקופה של בגדי הים :לאאכפת:
    מה אתם מציעים???? יביאו לנו 3 ארוחות ביום.
    עוד משבו- בגלל שאמרתי לעצמי, לא נורא, לא יהיה אפשר לשמור על גיאטה אז בואי נחרב גם את היום, אכלתי מנה מותרת נוספת(כבר אכלתי את שלי בחמישי, וגם היא הייתה טו מאצ), ואני מצטערת על כל רגע ורגע, אני חצי שנה ויותר בתוכנית והיו לי כולה 2 בולמוסים כולל עכשיו, כי אני פשוט לא בן אדם שנופל ונשבר, וזה אני מצטערת……. כל פעם שהיה לי חשק הצלחץי להשץלט על עצמי, הפעם לא!!! ועכשיו יהיה גם פולין שלא אצליח לשמור על דיאטהההההההההה, כל ה21 קילו שירדתי ילכו טם אמשיך ככה

אלמוני
    לא פעיל

הי הדר

אני הייתי בפולין במשלחת.
    המלצות (שמתי לב שבנות ומורות יישמו זאת בפולין):
    1. קחי מהארץ קופסאות אטומות שטוחות, נגיד שתי קופסאות (ככה לא תופס הרבה מקום במזוודה וגם לא תופס מקום בתיק) בבוקר לפני שאתם יוצאים ליום שלם, כל אחד מכין ארוחות לעצמו.
    ואת יכולה לקחת קצת ירקות לחתוך נגיד מלפפונים, גזר, פירות, פלפלים ולנשנש במהלך היום.
    בבוקר לפני שאתם יוצאים, אתם אוכלים ארוחת בוקר במלון ויש מכל טוב: כלומר- יש ביצים וממרחים ממש כמו בארץ ואז תנצלי זאת לאכול טוב ולקחת גם ירקות ולהכניס לקופסאות – תביאי את הקופסאות לארוחת בוקר.

בסיום ארוחת בוקר פורסים לכם שולחן עם לחמניות ביס ועם ממרחים: שוקולד, גבינה טונה וכו… פירות ושקיות ניילון- כל ילד מכין לעצמו מה וכמה שרוצה ואז תכיני לך לפי תפריט חלי.
    שימי לב שבערב שאתם חוזרים למלון אתם אוכלים ארוחת צהרים שלמה וטעימה בשר, ירקות מבושלים ופחמימה.

כך שתתארגני לך באופן הבא:
    בוקר במלון
    ערב + שלוש ארוחות ביניים + ירקות : תתארגני וקחי לך לדרך
    צהרים: במלון (בערך בסביבות 20:30 אוכלים במלון.

טיפים נוספים: קחי קופסאות דקות מלבניות (שתרדו במהלך היום מהאוטובוס את יכולה להשאיר אותם באוטובוס כי הוא צמוד אליכם ואם את רעבה תאכלי לפני שאתם יורדים מהאוטובוס ותשאלי את המדריכה לכמה זמן אתם יורדים כדי לא להישאר זמן רב ללא מזון
    – מבחינת כריכים : בבוקר נותנים לכם לחמניות קטנות אבל את יכולה לקחת פרוסות לחם מארוחת הבוקר ולא משולחן כריכים
    – ממליצה לא לקחת אנרגי אלא קצת פירות יבשים , נגיד תמרים ואגוזי מלך אם בא לך משהוא בלילה.

בדרך כלל וזרים מפולין עם פחות במשקל, תלוי איך ומה מחליטים: תתארגני , תכיני לך רשימה של מה את לוקחת בהתאם לתפריט תוך ידיעה שבוקר + צהרים את אוכלת במלון, תציעי לעוד חברות להביא קופסאות כאלו ואז לא תהי לבד ותרגישי מסכנה שכולם מסביב טוחנים ממתקים.

לפני שאת יוצאת מהבית לשדה תעופה: תאכלי ארוחה חמה , תקחי כריך לשהות בנמל תעופה וכריך ללפני שאת נוחתת בפולין.

הכל ענין של תכנון אני בטוחה שאת תצליחי.
    אני יכולה לספר לך שחזרתי פחות .

בהצלחה ותהני

אלמוני
    לא פעיל

שלומית המדהימה רשמה לך באופן הכי מפורט שיכולת לבקש…
    קחי לך את כל הטיפים ממנה ופשוט סעי לשלום ותהני

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות