חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רציתי לשתף ואולי לקבל עידוד או שניים. אחרי שהתחלתי בשיא הרצינות בשבוע שעבר משהו השתבש ממש כמה ימים לפני החג וגם לא עשיתי רישום לאיה בפורום. המון עצבים מכל מיני סיבות, הרסתי את התוכנית ואת ההתחלה הטובה שהיתה לי. לא הספיק לחלוף השבוע הראשון ומצאתי את עצמי בעלייה 🙁 אני מבואסת ולא אוהבת איך שאני נראית עכשיו… פתאום אני לא מוצאת כוחות ולא יודעת איך להמשיך למרות שברור לי שיש רק דרך אחת להמשיך והיא-לעשות תוכנית אבל זה לא קורה. ובכלל, איך להתחיל כשהמטרה נראית רחוקה כל-כך? רחוקה מאי פעם…
    תודה ובכ”ז חג שמח!! מקווה שאצלי הוא ישתפר!…

אלמוני
    לא פעיל

היה לי אירוע השבוע ומאחר ושמנתי לא היה לי כלכך מה ללבוש וממילא הלכתי קצת מבואסת וכשהגעתי לשם בכלל צנח לי המצב רוח כי היו שם בשרותים את המראות הגדולות האלה ונראיתי לעצמי כ”כ,אבל כ”כ שמנה שבשום אופן לא חזרה לי השמחה. ובמקום לעשות תוכנית אחרי דבר כזה זה רק הוסיף לבלגן ולא עשיתי שום תוכנית. בנוסף היו שם אנשים שראו אותי לא כל-כך מזמן והייתי לפחות 10 ק”ג פחות מעכשיו וזה נורא הביך אותי. ניסיתי בכל הכוח להתחמק מאירועים של הזמן האחרון אבל מזה לא הצלחתי…

אלמוני
    לא פעיל

היי…
    מישהו הבטיח לנו אי פעם שהדרך בתהליך תהיה רצופת הצלחות?????
    ממש לא !! הדבר היחיד שהתהליך הזה מבטיח לנו הוא התמודדות, התמודדות ועוד התמודדות !! ולכן כל פעם שלא קל לך ו/או מתרחשות נפילות אני מנשקת את עצמי ואוהבת את עצמי עוד יותר ועוד יותר – כי זה מזכיר לי שאני אנושית !!!!!!! ושיש בי כוחות אדירים ועצומים לקום ולהתמודד !! הסתכלי על זה כך, לי זה עוזר….ממשיכים הלאה וזהו…
    בהצלחה וחג שמח

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות