חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    אשמח שמישהו יבדוק לי את התפריט היומי (1200 קלוריות) . התחלתי היום את הדיאטה.

בוקר 7:30- 2 פרוסות לחם קל+ 2 כפות קוטג' 5% +מלפפון חתוך + נס קפה על בסיס מים.

ביניים -10:30 -תפוח +3 אגוזי מלך

צהריים 14:00- 150 גרם(לפני בישול) חזה עוף מטובל בכפית חרדל דיז'ון גרגרים במחבת (ללא שמן) +חצי כוס פתיתים מבושלים+ סלט ירקות עם כפית טחינה גולמית .

ביניים- 16:30 – בננה +חצי כוס פייבר וואן+3 אגוזי מלך.

ערב- 20:30 – ביצה קשה+ 2 פרכיות אורז + כף גבינה + כף אבוקדו.

לילה- מעדן 0% + תמר מג'הול 1 .

שאלות:
    1. האם התפריט שלי טוב?
    2.האם ניתן לוותר ב2 ארוחות הביניים במנת שומן(אגוזי מלך) ובמקומם להוסיף בארוחת הצהריים טחינה (אם כן כמה טחינה?)?
    3. האם ניתן לוותר על ארוחת לילה במידה ולא רעבים?
    4. כף אבוקדו הכווננ לאבוקדו לא מטובל בכלל? אפשר לשים לימון ומלח?

אלמוני
    לא פעיל

היי,

1. בכל מקום שכתבת 3 אגוזי מלך, הכוונה ל3 שלמים כלומר אכלת 6 חצאים – נכון?
    מכירה שמותר לך בנוסף על התפריט כוס חד”פ חלב %1 חינמית ביום לטובת הקפה? (ראיתי ששתית על בסיס מים)
    ביניים אחרה”צ – 3/4 כוס חד”פ פייבר וואן זה פחמימה מתוקה, לא חצי
    שאר התפריט מעולה!!!

2. לא מעבירים רכיבים מארוחה לארוחה, ניתן להחליף בסדר שלהן ביום אך בשלמותן. את תראי שלאט לאט תתרגלי למבנה של הארוחות.

3. אם לא רעבים כדאי לוודא שאכן אכלת אחרי 3 שעות ומקסימום לקחת משהו יותר קל כמו תמר שאכן אכלת + 2 גלידוניות (מותר כמנת חלבון כבינה וזה הרבה פחות משביע ממעדן ואפשר לאכול את זה גם כשלא רעבים). בתחילת התכנית פחות מרגישים צורך בארוחה הזו אבל בהמשך תרגישי שהיא חשובה כדי יום למחרת לקום רגועים גם נפשית

4. אין בעיה לשים לימון ומלח, הם חינמיים בשפיות. אפשר לשים אותם ועוד תבלינים סטנדרטיים גם בסלט או בכל דבר..

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות