האם המתכון הזה בתכנית?
1/2 כוס קמח – ללישה ידנית
2 כוסות קמח רגיל – לבצק
1 כף וחצי שמרים יבשים
1 כוס מים חמימים
3 כפות שמן
3 שקיות אבקת סוכרזית
קמצוץ מלח
למלית
ריבת שזיפים ללא סוכר
לזיגוג
1/2 כוס חלב + שקית אבקת סוכרזית
אופן ההכנה
ללוש את הבצק יחד לבצק
להוציא הבצק על משטח עבודה מקומח, (לפזר על משטח עבודה את 1/2 כוס קמח)
לעבד את הבצק היטב ולהכניס לקערה גדולה להתפחה כפולה.
לאחר שהבצק תפח, לעבד כמה דקות את הבצק ולחלק ל-2.
לפתוח כל עלה , למרוח בריבה ולגלגל כרולדה.
לזגג מעל עם החלב והסוכרזית
להניח על תבנית את 2 הרולדות להתפחה קלה בערך 1/4 שעה
לחמם תנור ולאפות בחום בינוני 200 מעלות בערך 30 דקות.
2. את בטוחה שעוגת האננס היא תחליף למנת פחמימה ופרי ולא לביניים השני, מפני שיש בתוך העוגה ביצה שזה חלבון ושומן המרגרינה
תודה רבה:)
תודה רבה לך:)