חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לכולנו יש מעידות, נפילות, מבטים קלושים לעבר אוכל ממש לא חינמי שמסתיימים בריכוז די מבייש שלו בין קפלי השומן שלנו.
    אז זהו, שלי אין. עברתי את הפסח הזה הכי בגאווה שבעולם. לא נגעתי במצות, לא טעמתי(כן, גם לא ביסון קטנטן) משום עוגה, או חרוסת, או שוקולד מגרה על מצה. והנה אני, תקועה 3 שבועות על אותו משקל בדיוק. אני מוצאת את עצמי מיואשת. אנשים סביבי אוכלים, גונבים, ו..מרזים. ואני, אנה אני באה? האם לחינם אני קופלת את כל רגעי ההשתוקקות האלו לפחמימות? אין שכר לעמלי? זה מייאש, אם לומר את האמת. אז זהו, זה דיני? לרדת 6 קילו ולהישאר תקועה לנצח עם עוד 30? אני די אבודה כאן, ואני יותר מאשמח לתשובה חסרת קלישאות ולעזרה. יום מעולה, תהילה.

אלמוני
    לא פעיל

תהילה, נשמע שאת מקריבה המון, ואז כשאין שכר לעמלך מן הסתם את מיואשת ותוהה בשביל מה כל המאמץ. איני יודעת אם לומר לך “כל הכבוד” על זה שלא נגעת כל הפסח, חלק מהתהליך הוא להנות ממנו ולא לייסר את עצמנו ולהתענות. אני קניתי מצה קלה ונהנתי ממנה, וגם מן הקינוחים טעמתי, ובאותו הזמן גם הזכרת לעצמי שלביס השני והשלישי יש טעם בדיוק כמו לראשון. אולי כדאי שתנסי לזרום יותר בלי כל כך הרבה חישובים, ומבלי לאסור על עצמך לאכול כל כך הרבה דברים טעימים, אולי אם תרפי מעט, אך עדיין תיצמדי לתפריט תראי תוצאות. העיקר לא להתייאש, לכולנו יש נפילות, או מצבים שבהם תקועים על המשקל שבועות ולא יורדים גרם אחד. בדרך כלל רואים תוצאות אחרי מצב כזה, פתאום משילים קילו לאחר שלא ירדת גרם במשך שבועיים.
    העיקר לא להתייאש! בהצלחה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

לא באה למכור לך קלישאות אבל לפעמים מילה קטנה עוזרת…
    אני בטוחה שזה מתסכל, אין ספק.. אבל הגוף זוכר וגם צריך את הזמן שלו. ואני כן יגיד לך כל הכבוד על פסח!! לא היה קל בכלל ואם עמדת בזה, את תצליחי ובגדול.. תמשיכי במה שאת עושה, מים, ספורט וזה יבוא!! אנחנו במסע ארוך, ויודעים את הדרך ולאן רוצים להגיע.

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, כל הכבוד על פסח שהצלחת לשמור על התוכנית כל החג, זה ממש לא ברור מאליו, בשבילי החג היה קשה ועליתי 400 גרם, תנסי לעשות לעצמך רישום , זה מאוד עוזר.
    את עושה פעילות גופנית??
    תתייעצי עם המנחה שלך , אני בטוחה שהיא תוכל לעודד ולתמוך בך,
    אל תתיאשי , תחשבי על זה שאם לא היית בקבוצה גם את 6 הקילו שירדת לא היה לך ביד.
    אני מאמינה שבקרוב תראי תוצאות.
    המון בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

ממש כיף ומדהים לדעת ולקרוא שיש כאן נשים שאכפת להן, ושעונות ומתייחסות. שאפו. אתן מהממות. למי ששאלה, אני אוכלת מה שמותר וצריך. לגבי המצה קלה, לא נגעתי בה כי היא מאטה יציאות. לגבי פעילות גופנית אני דווקא בחדר כושר, ואגב, בחוברת כתוב שגם ללא פעילות גופנית הדיאטה אפשרית.

lee maman
    מנהל בפורום

הי מתוקה.
    כמה אני מבינה אותך!!!
    גם לי זה קרה !!
    האם מלבד המשקל (שלא מגיב…)יש שינוי בהקפים??
    יש שינוי בהרגשה??
    (אני הייתי 8 חודשים באותו משקל, אך היתה ירידה בהיקפים)
    את כרגע בסולם ההצלחה…
    בדקי את העשיה שלך…(שתיה, מנה מותרת מוגדרת ואחת, פעילות גופנית, 6 ארוחות, כפיות מדודות)
    עשי בדיקות בריאותיות..
    נהלי רישום, והעבירי למנחה!
    ואם הכל תקין…ועדיין הגולם המתכתי לא נותן חיוך…
    זו ההזדמנות עבורך לקבל את זה כאתגר…כהכרזה, כהתחייבות לדרך חיים, לתהליך…ולא משנה בכמה זמן…
    בסוף, הגולם יכנע!!!
    ואת כבר תהיי גבוה בסולם ההצלחה שלך!!
    מאמינה בך

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות